AKTUELNO

TV zvezda u svom je stilu, bez dlake na jeziku, prokomentarisala to što je folkerki Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što je 5. novembra 2023. godine u javnosti izašao snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare".

Ona je na Instagramu čestitala državi na ovoj odluci.

Bravo za Srbiju! Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta če da pokazuje. Napolje, bre, svako ko ne poštuje Srbiju i Beograd, koji je metropola regiona - napisala je, između ostalog, Jovana Jeremić.

Foto: Instagram.com

-  Ne možete pokazivati simbole "Velike Albanije" i uzimati novac u Srbiji. Kome je "Velika Albanija" ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere - izjavio je danas za Tanjug Aleksandar Vulin, doskorašnji direktor BIA.

Foto: MUP

Autor: pink.rs