AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanog priloga u kom smo imali prilike da vidimo kako Stanija Dobrojević javno u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji otkriva da će pružiti podršku Asminu Durdžiću ukoliko se bude odlučio na to da se bori za starateljstvo nad Norom, Maja Marinković porazgovarala je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru.

Janjuš nije krio da je u tebi prepoznao iskrenost, za koju si ti rekla da je to osećaj. Kako gledaš na tvoj i Janjušev odnos - pitao je Darko.
Ja sam rekla da sam to uradila totalno spontano i prirodno. Meni je fokus bio on. Sa dušom se rodiš. Duša nema cena, jedinu stvar koju mogu da mi zamere je da sam se operisala. Pa može mi se, mogu! I oni bi da mogu. Mislim da je njegova reč validna kada on kaže da je osetio iskrenu reakciju. Tu ne postoji nešto emotivno ili bilo šta drugo, nego je to trenutak. Ja sam osetila da treba da odem u rehabilitaciju, pa šta je strašno što smo ležali sat vremena i popričali?! Mi smo ovde prošli i lepe i loše situacije. Što bi mi ovde morali da ratujemo i da se vređamo?! I ja sam sazrela, ali ne samo u priči, već vidim da se kroz moje ponašanje primećuje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad veći rat između tebe i Aneli, šta je uzrok toga?! Mnoge ružne reči ste izgovorili jedna drugoj - pitao je Darko.
Aneli je jako samoživa osoba, koristoljubiva, gleda isključivo svoj interes. Imale smo u početku svađu kada smo ušle, a kada Janjuš nije bio tu, videli smo kakva je. Kao jedinka, ne može, ona je nesposobna. Mislim da je ona prošla mečki kroz zad**cu i da nije ona uopšte fina. Ona mene vređa iz sujete i ljubomore, mislim da joj smeta moj odnos sa Janjušem. Ja kad vređam, ja vređam direktno. Mislim da je debela, mislim da je iskompleksirana na mene. Ona je meni bezbroj puta ponovila da me je majka ostavila, pa je pominjala Takija i Lea. Ja nisam neka žrtva. Kriva je, ima neki tik. Ona priča ono što njoj Lepi Mića kaže, pokušava da taj model ponašanja primeni, ali to vrlo kratko traje. Njena inteligencija ne dozvoljava da to iznese do kraja. Ja mislim da je Janjuš odlepio za njom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš, da li će Janjuš da poklekne - pitao je Darko.
Da, mislim da hoće, slab je kada su žene u pitanju. Mislim da je iskren, da ima emocije prema njoj, ona nije. Koristi ga kao rijaliti priču, jer su ljudi provalili da je ozbiljan folirant i glumica - rekla je Maja.
Kako gledaš na odnos Mione i Ša - pitao je Darko.
Toj bolesti nema kraja, mislim da tu tim stručnjaka ne bi mogao da raščivija. Ti čoveče ne možeš da budeš normalan ako posle tri nedelje odnosa uđeš u brak. Nemoguće da je u svim tim ženama problem. Miona ga pr*a na sitno. Ona to prouzrokuje u njemu, ali ne može niko da prouzrokuje u tebi ono što nemaš. Miona je zla, namazana, podmukla i bezobrazna i sve najgore. Miona je pikirala Ša. Možda je njima u glavi savršena veza, to tim psihijatara ne bi raščivijao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.