AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Upravo su počele ''Nomacije''. Učesnici Elite večeras biraju između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi prvi nominovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je imala konflikt sa mnom, tu je rekla neke teške reči, ali smo posle toga sklopili primirje, niko nikog niuje dirao nakon toga. Ne družimo se, ona ima svoj tog boravka u rijalitiju ovde. Moram samo da kažem da ja mislim da ona ne laže, a ljudi ovde smatraju da je veliki lažov. Ja sam uveren da njeni roditelji lažu. Otac ti je simireniji i svestan situacije, dok majka izgleda kao da je ušla s prisupom, s kojim ništa ne može da se uradi. Mlada si, mislim da si uverena da znaš sve o životu, ali si tek na početku, veruj mi - rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na Munju.
On je pokušao mene da ponizi onim što je uradio sa Aneli. Mislim da su mu drugi i skrenuli pažnju kada je reč o tome, ali se ja ne mešam. Skrenuo sam mu pažnju da mi se ne obraća. Neće se to promeniti, ja se ne ljutim na ljude koji su dobri sa njim, samo kažem da nema potebe da nas dvoje imamo komunikaciju. Šaljem Munjeza - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.