AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Majka Teodora Delić, Slavica, otvorila je dušu za naš portal, dotakla se haosa između Bebice i Teodore koji trese region u prethodnim danima, otkrila šta misli o Nenadu kao i da li bi volela da dođe do pomirenja između njega i njene ćerke. Prokomentarisala je i pritisak ukućana koji trpi Nenad kako se ne bi pomirio sa Teodorom, pa oplela po Mileni Kačavendi. Za kraj je prokomentarisala Teodorin odnos sa Gačićem, kao i da li tu postoje emocije ili je u pitanju samo prijateljstvo, pa se osvrnula na odnos njene ćerke sa Miljanom Kulić.

Foto: Privatna arhiva

Dobro veče Slavice, verovatno ste videli haos koji se dešavao danas i juče između Teodore i Bebice, kako komentarišete to?

Pa ne znam šta da vam kažem, Nenad voli nju i ona njega, ali je Nenad previše ljubomoran bez razloga. Nemanja je njoj dobar drug i prijatelj i ona to zna, takođe i ona ima samo prijateljske emocije prema njemu. To je sve samo prijateljski, verujte mi na reč, ja to mogu da vidim i osetim kao njena majka. Pratila sam danas ceo dan i juče šta se događalo, ne spavam noćima. Teodora se malo uznemirila zato što se Nenad ponaša tako malo više ljubomorno, jednostavno dečko ljubomoriše i onda nju to guši. Ja znam moju Teodoru ona voli Nenada i to je kraj i tačka. Ona bi volela samo malo da se druži ali to kod Nenada ne može, mora da bude stalno sa njim a ona bi volela i da ima malo slobode

Teodora je danas u toku dana rekla Bebici kako nema više nikakve emocije prema njemu i da želi da je ostavi na miru, da li mislite da je to iskreno ili je izrečeno u afektu?

Ona je to rekla u ljutnji i besu da nema emocije, mislim da ne misli tako stvarno, Nenad je svojom ljubomorom samo udaljava, zato ona kaže da se sladi time, zato što se on tako ponaša i zato što je rigorozan prema njoj. Zato je ona rekla da se hladi inače ona voli Nenada i to je jedina prava istina. Mi nikad u porodici nismo imali tako haotične situacije, pa je za nju sve to novo -

Da li se možda plašite za njeno stanje zbog toga što je Nenad danas najavio haos, da je neće pustiti na miru i da će joj sve stvari pobacati u jezero?

Ja smatram da on samo tako priča i preti, ne bi on to nikad uradio zato što je voli. Ne plašim se zato što znam da su to samo pretnje da bi je uplašio da se ne bi približavala Nemanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite kako će se taj odnos dalje odvijati, da li će se oni pomiriti ili će nastaviti da se prepucavaju?

Ja bih volela da se oni pomire, samo da on malo spusti loptu i da ne naseda na pritisak ostalih ukućana koji im ne žele ništa dobro. Kačavenda je to prva započela, ona pujda konstantno Nenada protiv Teodore zato što je ljubomorna na sve parove tamo. Ona je žena iz kriminalnog miljea,ima sumnjivu prošlost, ja ne znam šta reći za nju. Ona sve mlade devojke pokušava da ponizi, tako se ponaša i prema maloj Aniti i Mioni, ne znam zašto pljuje stalno Teodoru i izmišlja stalno neke gluposti, da su se mazili, pa da je uhvatio za nogu. Jednostavno ne znam koji problem žena ima.

Šta mislite o Nemanji Gačiću, da li je on njen pravi prijatelj i da li treba da nastave da se druže?

Jeste, on je njoj stvarno pravi prijatelj i nema ništa osim toga, ne razmišljaju uopšte ni o čemu intimnom.

Da li mislite da će oni moći da nastave da se druže ako se Nenad i ona pomire, s obzirom na to da je Bebica mnogo ljubomoran?

Ona je dosad kad god se pomiri sa Nenadom ona prekine da se druži sa Nemanjom. Ona uvek stavi tačku i prestane da priča sa Nemanjom. Sad ako bi se pomirili smatram da bi isto tako bilo. Ona je dosta poniženja proživljavala i od Kačavende i od Zole, svašta su joj govorili, čak su joj pokazivali i srednji prst tako da je ona sada dosta izgubljena.

Da li mislite da Teodora treba da gaji dobar odnos sa Miljanom, kao što je sada primer, s obzirom na to da su ranije pale teške reči sa obe strane?

Teodora ima veliko srce, glupo je da kažem za svoje dete tako, ali zaista je to istina. Ona ne oseća nikakvu konkurenciju kod Miljane, svaka od njih je persona za sebe, i potpuno su drugačije, tako da ona ne može da mrzi nikoga pa ni Miljanu, ne postoji nikakav rivalitet između njih dve i mislim da je njoj Teodora već sve oprostila.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š.