AKTUELNO

Aleksandra Prijović ulaže 200.000 evra u nove pesme!

Folk zvezda, koja je održala seriju koncerta u zemlji i regionu i doživela vrtoglavi uspeh posle samo tri studijska albuma, odlučila je da se publici oduži novim, četvrtim po redu.

Deset novih hitova

- Iako je treći album objavila pre samo šest meseci, Aleksandra je rešila da snimi nove. Ceo tim saradnika savetovao ju je da sačeka još malo, da ne žuri, da ne troši pare, ali ona neće ni da čuje! Odlučna je u nameri da se na ovakav način oduži publici, koja je do poslednjeg mesta popunila beogradsku Arenu tri puta i zagrebačku pet puta - ispričao je izvor blizak pevačici i dodao da će Prija za svaku pesmu snimiti i visokobudžetni spot.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Na novom albumu imaće deset novih pesama, od kojih je jednu već objavila. Numera "Poslednji kabare" je već postala hit i za dve nedelje ima 3,3 miliona pregleda na Jutjubu. Za tu pesmu muziku i tekst napisao je Prijin muž Filip Živojinović, dok je za aranžman bio zadužen Saša Milošević Mare. Na albumu će, pored njih dvojice, među autorima biti i Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Filip Živojinović svoje pesme, naravno, neće naplatiti, ali je za sve ostale troškove Prija odlučila da izdvoji ogromnu svotu. Ona je samo za numere rešila da potroši 100.000 evra i isto toliko za spotove, jer ne želi da nijedna pesma prođe nezapaženo.

Foto: Jelena Simonović, E-Stock/Miloš Rafailović

- Aleksandra je ubeđena da pesma sa spotom duže živi od one koja se ne ekranizuje. Takođe, ne želi jeftinu produkciju i statične video-klipove, već planira da angažuje režisere, reditelje, glumce i statiste, kao i da snima filmskim kamerama i na dalekim destinacijama. Za sve to je spremna da iskešira čitavo bogatstvo, ali je sigurna da će joj se isplatiti višestruko - završava priču izvor.

Dobra 4.000.000 evra za turneju

Aleksandra Prijović je u Beogradu zgrnula milionče, za pet zagrebačkih Arena, koje su kapaciteta, kao i beogradska, do 20.000 mesta, uzela je oko 2.5000 evra, više od milion izvukla je za sve koncerte u Nišu, toliko isto i za tri večeri u Sarajevu, gde je bilo 36.000 posetilaca u Zetri, pa je, prema gruboj računici, pevačica od turneje "Od istoka do zapada" zaradila blizu četiri miliona evra.

Autor: Pink.rs