AKTUELNO

Tragedija kakva se ne pamti!

Posle tragične nesreće u Dubaiju, u kojoj je stradala pevačica Andrijana Lazić koja je pala sa 24. sprata zgrade, misterija ovog događaja iz policijskog izveštaja u Emiratima, preselila se i u domaće medije i na naše estradno tlo.

Kako smo već pisali, Goran Ratković Rale, producent pevačice i autor dve kompozicije I aranžmana koje nije objavila za života, odlučio je da sve što je proživeo, planirao i sve što zna o nastradaloj pevačici otkrije u intervjuu za Pink.rs i emisiju Ekskluzvno. 

Foto: Pink.rs

Kako je rekao, kao da je naslutio da se nešto loše dešava kada je dobio nekoliko poruka na telefonu, a onda i pročitao ono što mu je otac nastradale pevačie napisao.

Plakao sam... nisam znao gde se nalazim... jednostavno ne znam šta da kažem. Njenu porodicu poznajem više od 15 godina. Sa njenim ocem sam prijatelj dugo. On je Andreanu doveo u studio pre par godina sa željom da joj pomognem u karijeri. Tako smo počeli da sarađujemo, rekao je on i dodao:

Foto: Instagram.com/andrijanalazic

Andreana je veoma volela Anu Nikolić i baš je htela da je upozna! Kada sma pozvao Marinu i rekao joj da mi treba tekst za jednu novu pevačicu, pitala me je ''Kakve stihove želiš'' rekao sam joj ''Daj nešto kao za Anu Nikolić'' i tako je nastala ta pesma koju je Anrijana snimila. To je trebalo još u maju da izađe... ali desilo se sa Marinom ono što se desilo, stavili smo to po strani i uradili smo novu pesmu! Eto, sada se desilo da ni oni nije dočekala ni prvu ni drugu pesmu... Njen otac je tražio da se to objavi, i ja ću ispoštovati njihovu želju. Pesme će biti objavljene sutra, kada bude njena shrana, rekao je Rale.

Detaljnije poslušajte u video intervjuu!

Autor: Pink.rs