AKTUELNO

Nije im bilo lako!

Sve fanove zabrinula je vest kada su na Instagramu pevačice Teodore Džehverović videli da se nalazi u bolnici.

Naime, ona je operisana 6. januara, odnosno na Badnje veče, kada joj je pukla cista na jajniku.

Inače, nakon izlaska iz bolnice, Teodora se pohvalila kako mama brine o njoj, a onda je u jenoj emisiji mama Džehva i progovorila:

Foto: Pink.rs

To nas je baš iznenadilo, bili smo zatečeni. Dakle, to se dogodilo na Badnje veče, prilično brzo, u jednom momentu je nastao haos. Pitali smo se šta je sa njom, da li joj je puklo slepo crevo ili nešto drugo. Otišla sam u ribarnicu kod prijatelja da mu pomognem, to generalno radim za te dane koji se obeležavaju, a cenim vredne i radne ljude, a on je jedan od tih, jer nema radnika u svojoj ribarnici, već čitav posao obavlja sam. Tako sam otišla tamo u pet sati ujutru, a Teodoru sam ostavila čitavu i zdravu.

Potom se osvrnula na šok momenat kada se vratila iz pomenute ribarnice:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Međutim, kada sam se vratila, rekla mi da je u bolnici, čeka rezultate jer je prethodno krv izvadila. Rekla je da je odjedanput stomak počeo da je jako boli. Za dva sata su odrađene sve analize i ona se našla na operacionom stolu. To je bio takav šok za nas ukućane. Stvarno nam je bilo teško, svašta nam je padalo na pamet, pogotovo ako uzmemo u obzir da sam ja u dvadesetim godinama operisala tumor na jajniku. Nekako, u momentu mi se vratio film onoga što se meni dogodilo, ali srećom je sve dobro zavrešno po Teodoru, ona je sve to stojički podnela.

Autor: Pink.rs