AKTUELNO

Novo žestoko obraćanje za Pink.rs!

Majka Anđele Šparavalo, Aleksandra oglasila se za Pink.rs i još jednom iznela stav porodice o njenoj vezi i odnosu s Bojanom Pavlović.

Pored toga, Anđelina majka komentarisala je i Anđela Rankovića, a nije krila da je on njen tip muškarca, pa se dotakla i zdravstvenog stanja Anđelinog dede, za kog je tvrdila da se šlogirao i da ga je ona hranila.

Foto: Pink.rs

- Što se tiče Anđela, on jeste njen tip muškarca. Ona ne sme ništa zbog onog strašila, Bojana ju je okrenula protiv svih ukućana. Ona što kaže da će nama nešto da objasni, mi nikad nećemo podržati lezbejstvo, neka ide s njom, pa neka kuva čorbice kao šlogiranom dedi. Pre bih sebi pucala u glavu nego podržala lezbejstvo. Mi nismo videli gadnije i odvratnije stvorenje, a tako priča ceo grad. Gadim se samo kad sedne pored moje ćerke. Anđela se sad inati svima u kući u vezi Bojane, a ne vidi da se utapa sve više i nema joj izlaza. Baš žalosno... Zbog ovog strašila ona ne sme ništa, okrenula je protiv svih - rekla je Aleksandra za Pink.rs, a o zdravstvenom stanju Anđelinog dede oglasila se na Instagramu.

- Ma kakav šlog, zdrav kao dren! Šmekerica - poručila je Aleksandra putem storija na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs