AKTUELNO

Bez zadrške!

Tokom noći za nama došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, prilikom čega se umešala i Teodora Delić, koja je sa svojim partnerom ušla u žestok klinč, tokom kog su pale teške reči. Portal Pink.rs kontaktirao je njemu majku Slavicu, kako bi čuli kakav ona stav ima o novonastaloj situaciji.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, JELENA SIMONOVIĆ, N. Žugić

Teodorina majka se osvrnula na svađu izmešu njene ćerke i Bebice.

Teodroa je ispala koleteralna đšteta. Želela je da smiri buru koja je nastala između Miljane i Bebice. Nenad je bio ljut na Miljanu, zato se izrao na Teodoru, a ona nije imala nikakvu lošu nameru - rekla je Slavica.

Slavica je prokomentarisala tvrdnju svoje naslednice da Bebica nije ravnodušan prema Miljani da zbog toga dolazi do njihovih učestalih sukoba.

Nenad ne voli Miljanu, to se vidi. Zavoleo je Teodoru. Nema nikakve ljubavi između Miljane i Bebice. Moja ćerka teško doživljava strašne uvrede, sad se po prvi put susreće sa tim. Ona ga voli, ne želi da se svađa ni sa njom, ali ni sa Miljanom. Moja ćerka ga voli, ali i on u nju. Ja ih svim srcem podržavam, jer vidim da se vole, samo da ne dolazi do svađa. Ne znam da li će biti zauvek zajedno, ali sam sigurna da će dugo opstati - istakla je Teodorina majka.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.