AKTUELNO

Ne može bez nje!

Samir Ramović je sve vreme od kako je došao iz Amidži šou pričao o Mileni Kačvendi. Naime, on je ispred kazina razgovarao sa Bojanom Pavlović:

Ja sam priznao da sam se zaljubio, ja nju osečam svakim delom svog bića, mnogo mi znači i stvarno je osećam. Vidim ja i nepšto što mi se ne sviđa u postupcima, ali ima ljudi koji greše. Ona je meni u srcu, izgleda mi da sam se mnogo zaljubio. Sve mi se sviša njeno od pristiju do ponašanja, je l to zaljubljenost. To je ljubav - rekao je Samir.
Jeste, zaljubljen si - dodala je Bojana.
Ja sam bio na dva centrimentra od nje, ona ne priznaje to, ne žei ovde da se vezuje, njoj nije do toga ovde, nije očekivala da će se zaljubiti, a desilo nam se - dodao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da brljaviš večeras, ti si se zaljubio a popio si, napu*ićete ona nakon toga. Meni se desilo da se zaljubim ovde, a nisam očekivao da će meni jedna žena ovde opčiniti. Meni je stalno do te žene, ja svaki deo njenog tela volim, govor njenog tela, kako priča, je l to znači da sam zaljubljen - upitao je Samir.
Da znači - rekla je Bojana.
Ja imam 37 godina, prošao sam mnogo toga, i na vreme sam sve prolazio. Zna,m da čitam izmneđu redova. Ja smatram da ta žena gaji ista osećanja prema meni kao ja prema njoj. Ona je jaka žena, može to da sakrije - dodao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da to krije? - upitala je Bojana.
Znam da krije, ja sam večiti romantik, ja nju osećam. Meni se sve njeno sviđa, ali ima i nešto da mi se ne sviđa, ali to je rijaliti. Ne može ovde niko biti isti kao napolju. ja ovu ženu volim. Čekaću je ja do kraja, a tada će mi trebati pet minuta. Ona je drugačija napolju, veruj mi. Ja nas zamišljam napolju, kako uživamo, zezamo se, volimo se - dodao je Samir.
Ti si odlepio za njom, ali ja nje vidim da je i ona za tobom - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE!

Autor: N.B.