AKTUELNO

Otvorio dušu!

Marko Janjušević Janjuš gost je Ognjena Amidžića u emisiji ''Amidži šou'', a tom prilikom govorio je o porodičnoj tragediji koja ga je zadesila krajem godine - samoubistvu rođenog brata Mihaila. On je otvorio dušu i o tome kakve je rezove napravio kad se vratio u rijaliti ''Elita'', a prvenstveno se tiču odnosa sa Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jednostavno sam završio neke stvari. Voleo bih da sam došao tu da ima neko da me zagrli. Svako svoju priču vodi, oni su ljudi koji nemaju razumevanja i osećaja, čast izuzecima. Napolju nisam presekao, hteo sam da vidim šta će biti kad dođem. Malo me neko ponašanje negativno iznenadilo. Osećaj kao da sam izašao da operišem slepo crevo i vratio se, mene osećaj nikad ne vara. Užasno neko ponašanje, zgranut sam kako se desilo. I dok sam bio napolju nisu mi bile neke stvari jasne. Kraj. Zašto bih ja bilo šta razmišljao, sebi moraš biti najpreči da bi valjao drugima - rekao je Janjuš i kao veliku podršku izdvojio Uroša Stanića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroša sam izdvojio, on je neko s kim sam dosta vremena provela. Mali je neverovatan. Specifičan je lik. Doneo sam mu neku garderobu, on se oduševio. Moj brat nikad nije imao nikakav pritisak, niko ga nije pipnuo. Nema pravila, eto šta ga prebaci u glavi. Uroš je jako teške trenutke doživljavao u životu. Život je jako čudan i bezobrazan. Moj brat je mogao da se obrati kome god...

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs