AKTUELNO

Haos na sve strane!

Kako se potegla priča o tome da je Marko Janjušević Janjuš istakao da je Maja Marinković pokazala iskrenu bol zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, Aneli Ahmić je skočila kao oparena kako bi osporila istu.

Maja je bolesna, rekla mi je da povraća danima - rekla je Aneli.
Nije tako bilo, ne nije.. Pitala me je što povraćam, ja sam rekla od stresa - rekla je Maja.
Ona govori da povraća svaki dan, a pre tri dana mi je rekla: "Pusti njega, on je sa ženom" - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona umesto da rešava svoje probleme umesto što se smeje, nego spinuje i prebacuje na mene. Ona se folira kada nema odgovore na situacije za koje je čovek jasno pita. Ti si sada Đedoviću rekla na krevetu: "Šta je Maja uradila, što ja nisam?" - rekla je Maja.
Ja ako ne znam za izlaganja, ja glupa nisam - urlala je Aneli.
On je kod nje video reakciju, kod tebe nije. Ne može da te otvori da vidi šta ti je u srcu. On je pričao o reakcijama, niko nije rekao da tebi nije bilo teško - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta oni misle, da je on lud?! Čovek ima oči gledao je i osetio je. Nije poenta da pitaš nekoga: "Kako da mu priđem?", valjda treba osećaj da te ponese - rekla je Maja.
Upravo ovo pokušavam ženi da objasnim, ona je trenutno u crvenom. Nisam ja išla i pričala da je Maja povraćala - pobesnela je Kačavenda.
Je l' meni neko morao da kaže ili sam ja u očima video?! Nebitno za njih dve, nego za ljude generalno. Đedović i Milena su sedeli pored mene i reč mi nisu rekli. Ljudi, nisam ja glup da ja ne sedim s ljudima s kojima vidim da mi skreću temu i da pričaju van mog problema i situacija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj gde je njena greška, uhvatila se kao mutav za telefon...Suština priče je kada je komentarisala, ja sam joj prva rekla da ode, stegao je za ruku, znači čovek ti daje do znanja. Momenat nije pravi, ona je rekla: "Išla sam do rehaba, on hrče, razmišljam da porazgovaramo". Ne smem da pitam ništa, ne znaš ni šta da kažeš - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.