AKTUELNO

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović decenijama postavlja standarde, pomera granice i obara rekorde na regionalnoj muzičkoj sceni, a novi podaci vezani za njen zvanični Jutjub kanal još jednom govore tome u prilog.

Naime, prema pisanju medija, Ceca je jedini izvođač na našoj muzičkoj sceni, čiji Jutjub kanal broji preko dve milijarde pregleda, a na samom vrhu slušanosti njenih pesama na ovoj platformi nalazi se njen hit "Trepni" iz 2016. godine, koji broji više od neverovatnih 84 miliona pregleda.

Odmah posle nje, Cecine najslušanije pesme na Jutjubu jesu "Autogram", s 61 milionom pregleda, a zatim i "Ime i prezime" i "Jadna ti je moja moć", koje broje po 53 miliona pregleda na Jutjubu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Ceca je poslednji studijski album izdala 2016. godine, a pre nekoliko dana je, posle duže pauze, obradovala svoje fanove pesmom "Za kraj", koju je snimila za potrebe filma "Nedelja", koji je rađen po motivima iz života pokojnog Džeja Ramadanovskog. Pesma je prva na Jutjub trending listi, s više od milion pregleda.

Autor: pink.rs