AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Elita Specijal''. Sestra Aneli Ahmim imala je uživo uključenje, kako bi otkrila da li se čila sa Markom Janjuševićem Janjušem pre njegovom povratka i da li je to uticalo na prekid odnosa do kog je došlo sa Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je rekao da je saznao neke indormacije, mnogi misle da je reč o Alenu, kako misliš da će se taj odnos dalje odvijati? - upitao je Darko.
Dva dana pre nego što se njemu desila velika tragedija, on je nju ostavio. Ne pravdam, je, pogrešiola je, ali nije znala zbog čega je otišao, mislila je da se više neće vratiti - rekla je Anelina sestra.
Da li je Janjuš izrazio želju da se čuje sa Anelinom ćerkicom? - upitao je Darko.
Jeste. Iznenadio me je taj njegov postupak. Pozvala sam ga na video-poziv, on je sa njom proćaskao - rekla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da je nudio novac da se kupi poklon Anelinoj ćerkici? - upitao je Darko.
Istina je. On je veliki čovek. Njen otac ne pita za nju, a on šalje poklone. Jako me je iznenadio i promenila sam na bolje mišljenje o njemu - kazala je Sita.
Šta misliš, kako će se dalje odvijati njeno učešće? - upitao je Darko.
Ovo druženje s Munjom mi se ne dopada. Ona misli da će tom dečku, za kog je pitala majku napraviti poroblem napolju, ako bude dalje govorila. Ona ne zna da se saznao identitet te osobe. Nije ni svesna koliko je predaleko sve otišlo - istakla je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Asminom, da li je stupio u kontakt s vama? - upitao je Darko.
Stanija mu ne dopušta da se čuje sa detetom. Došla sam do nekih informacija, ali sad neću o tome - rekla je Sita.
Videla si da je Taki gost u studiju, Maja i Aneli su u korektnom odnosu. Kako ti gledaš na njihov razgovor i Majine savete? - upitao je Darko.
Maja je iskrena bila. Okej je da imaju korektan odnos. Njih dve ne treba da imaju sukob, nema ni razloga - kazala je Sita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljinje pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.