AKTUELNO

Rijaliti "Elita" obara sve rekorde gledanosti i redovno zauzima najviše pozicije na trending listi Youtube platforme

Tokom prošle noći u rijaliti "Elita", nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, vratio se Marko Janjušević Janjuš. On je nakon razgovora sa pripadnicima sedme sile stigao u Belu kuću.

Janjuš se prošle noći, čim je stigao u Belu kuću obratio takmičarima Elite, te im je otkrio zašto ga nije bilo:

Nije me bilo ovaj period, verujem da ne znate, ali eto reći ću vam. Jedan težak perido za mene i za moju porodocu, izgubio sam mlađeg brata, rođenog, 27 godina, ne znam šta bih vam rekao, osim pričaćemo, nemojte me puno ni zapitkivati, tu sam, pa ćemo videti kako i šta dalje. Tu sam da nastavim sa vama. Ne znate šta su problemi dok vam se ne desi ovako nešto, nažalost mi se nerviramo oko gluposti. Ni ja ni porodica ga ne možemo vratiti, ali mora da se živi - rekao je Janjuš.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Takmičari su ostali u šoku, a Janjuš je nakon toga napustio Belu kuću a za njim su krenuli njegovu rijaliti prijatelji koji su sve vreme bili uz njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su svi sinoć pratili Janjušev povratak u Elitu govori i to da se klip na kojem on ulazi u Eliti i obraća se takmičarima nalazi u samom vrhu Youtube platforme, tačnije da zauzima treće mesto u trendingu.

Ceo klip Janjuševog ulaska pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.