AKTUELNO

Pevačica kaže da je najsrećnija kada je zaljubljena, jer se ta osećanja prenose i na njeno stvaralaštvo.

Sanja Vučić definitivno je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica, a u prazničnom intervjuu za Informer, govorila je o ljubavi, karijeri, planovima, ali i zdravlju.

Ipak, s obzirom na to da sutra proslavljamo Srpsku Novu godinu, u startu smo je pitali ima li posebne želje? Kada su novogodišnje želje u pitanju, atraktivna brineta je bila skromna:

Od Deda Mraza sam tražila samo da mi da volju da treniram. Umem da budem skromna, ali pribegavam i onim najosnovnijim željama kao što je zdravlje. Više puta sam pričala o "Hašimotu" i drago mi je što utičem na mlade devojke da provere hormone i spreče simptome, dok su još u začetku. Stres je postao deo naše svakodnevice, ali ono što možemo da uradimo jeste da pratimo i slušamo svoje telo i da redovno odlazimo kod lekara - kaže Sanja koja već neko vreme uživa u ljubavi s Novosadskim biznismenom Nenadom Cicmilom.

Foto: TV Pink Printscreen

Najsrećnija sam kada sam zaljubljena i ta osećanja se prenose i na moje stvaralaštvo i izvođenje. Kad ja sijam, sija i publika, bar je to moj utisak. Neverovatan je osećaj - objašnjava Sanja.

Iako uz uspeh često idu i ljubomora i zavist, pevačica kaže da se ona sa tim do sada nije susrela:

Nikada nisam osetila neku vrstu zavisti, ljubomore ili sujete. Ne kažem da toga u ovom poslu nema, možda ja ne registrujem, znam da budem i naivna, ali znate šta, meni je lepo, kaže kroz osmeh.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Kada si uspešan u poslu kojim se baviš, "žongliranje" između privatnog i poslovnog nije uvek lako, ipak Sanja u tome uspeva:

Ume da bude zahtevno, jako je važno okružiti se ljudima koji vam prijaju i koji imaju razumevanja, od prijatelja pa do partnera. Ne mogu da se požalim, za sada uspevam i to sa lakoćom.

Između ljubavi i karijere, popularna pevačica, kaže, bira i jedno i drugo:

Smatram da u ovom slučaju može i jare i pare, da se momak ne naljuti što je jare - kaže kroz smeh Sanja i objašnjava šta za nju znači sreća:
Zvučaće kao kliše, ali sreća je zaista u malim stvarima, posebno u onim koje možemo da učinimo sami za sebe. Najvažnije je da možemo sebi da ugodimo, a naravno i drugima.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

A da li je Sanja nekada nekoga odbila za saradnju?

Do sada nisam nikoga odbila, možda se desilo da sam odložila za neko drugo vreme i kada se nađe odgovarajuća pesma.

I kad smo po pesama, zanimalo nas je koja joj je njena omiljena?

Mrtva je trka između "Hanume" i "Zumbula", i na moje iznenađenje, te dve pesme su najslabije prošle kod publike (smeh) ali dajem im vremena, zaključuje Vučićeva.

Autor: Pink.rs