AKTUELNO

Potkačila pojedine!

Nakon priča koje kruže Belom kućom, da se Aneli Ahmić dopada Danijel Dujković Munjez i da među njima postoje varnice, kontaktirali smo Situ Ahmić kako bi nam otkrila svoje mišljenje o tome. Ona se oglasila za Pink.rs i dala svoj sud, ali nije ostala imuna da ne pomene Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Pink.rs

To je totalna glupost. Voli Janjuša, nedostaje joj i ona njega svaki momenat očekuje, jako joj je teško. Ovi što joj pokušavaju napakovati sa Munjezom sam sigurna da par osoba imaju dogovor i da vrte tu priču, te potenciraju to. - otkrila je Sita za Pink.rs

Takođe, Sita se osvrnula i na druženje Aneli i Uroša Stanića koje je od prvog dana intrigiralo javnost. Naime odnos njih dvoje bio je kao mame i sina i oni su neretko zasmejavali publiku svojim humorom zajedno sa Janjušem. Sada je došlo do pucanja ovog prijateljstva, a Sita je imala da poruči sledeće:

Foto: E-Stock, Pink.rs

Pa mislim da je Uroš sada preterao, iako sam baš bila za njihovo druženje i smatram da se pokazao u par situacija kao prijatelj, ali sada mislim da treba da se sklone jedno od drugoga - istakla je Sita koja je bila jasnog stava.

Autor: N.P.