AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

U toku su "Pitanja gledalaca" Nakon reklama Milena Kačavenda je nastavila svoje izlaganje o krevetu i Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša:

Meni nije jasno što se vodila polemika oko krevata bez mene. Oni mogu da zahvale Marku što sam izašla iz kreveta, a nije mi jasno što su se mene dohvatili, mene niko nije pitao da li želim da dam krevet - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam odakle ona u celoj to priči, ona se ubacila u tu priču, nek mi se skine sa grbače. Lažete ovde sve vreme, ona je rekla da ne da krevet zbog Anite mafijašice - rekla je Miona.
Ma nosi se u pi*ku materinu, držala si svoj krevet, a taktizirate kako vama odgovoara - rekla je Milena.
Ša je rekao da su se oni još davno dogovorili za taj krevet, Ša je u rekao da ste se vi dogovorili sa Anđelom oko kreveta, a sada su on i Anita u vezi. Ša je pobesneo da vi ne biste imali krevet jer su Anđelo i Anita ušli u vezu, a onda je Miona rekla evo ti je Milena, ona je protiv veza. Ša je rekao njoj tada da prevrćeš Miona siutaciju, onda je ona napala Ša da on napadne Milenu. Milena je tada popizdela i rekla da ne da ništa jer je Miona napala na onaj način,a ti si hušklaa Ša da je napadne - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je situacija da sam ja čula da Milena ne da krevet, ja sam otišla kod Žane i rekla sam joj da nemam krevet za mene i Anđela, ja sam rekla Mioni to, i ona je napala Milenu jer nema krevet za nju i Ša - dodala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni odvratna, gadna si - govorila je Miona Mileni.
Nemoj da si pi*ka reci isitnu. Kada misliš da zauzimaš stavove, a onda stegni mu*a pi*ko i nemoj da izvrćeš na Ša, nego reci sama šta imaš - govorila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona nikada nisi imala mu*a da uđeš u sukob sa njom, a terala se Ša da se svađa sa njom. Rekla si njemu da joj kaže, huškala si - govorio je Marko.
Ona kada nije u pravu, ja kažem da nije u pravu - rekao je ŠA.
Meni je Milena rekla šta i kako, ona nije želela da da kreveti, ali je dala krevet na kraju - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.