AKTUELNO

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, u vezi je s dečkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Ona je s njim od proletos, ali njegov identitet krije od prvog dana, pa i na Instagramu nijednom nije objavila njegovo lice iako je letos redovno postavljala njihove zajedničke fotografije i snimke. Preko njegovog lica uvek je stavljala srce.

Novih slika nema, ona s vremena na vreme objavi stari sadržaj, jer je on iza rešetaka, ali njoj to ne predstavlja problem. Nina ne odustaje od te ljubavi, pa, kako smo saznali, redovno odlazi u Centralni zatvor u posetu dečku i kako bi mu odnela hranu.

Tragom ove informacije u prepodnevnim časovima otišli smo do ove kaznene ustanove. Nešto pre 10.30 sati stigla je i Anabelina i Gagijeva ćerka. Na sebi je imala kratku bundu, helanke i čizme, a preko glave je stavila kapuljaču. Ono što smo primetili jeste to da je upravo u tim sivim helankama samo dan ranije bila u teretani, a snimak je podelila na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Đoganijeva je stajala u redu, ali je sve vreme izbegavala da lice okrene ka ulici, a glavu je držala u pognutom položaju i bilo je jasno da se trudi da je što manje ljudi prepozna.Isto se ponašala i kada je izašla iz Centralnog zatvora. Tada je sa njom bila jedna devojka s kojom je razgovarala u dvorištu, nakon čega su stale pored ulaza. Nina je sve vreme bila okrenuta ka zidu, a kapuljaču nije skidala ni u jednom momentu.

Podsetimo, Anabelina ćerka je nakon proslave 18. rođendana u aprilu prošle godine raskinula vezu sa tadašnjim dečkom Markom Dropcem, inače bratom njene drugarice, influenserke Irene Drobac. Ubrzo je pronašla novu ljubav. Sa sadašnjim momkom je bila na moru u Crnoj Gori, gde su ih uslikali paparaci, posećivali su šoping-molove, išli po restoranima, uživali u zajedničkim trenucima, pa i ne čudi što njihova ljubav traje i dok je on iza rešetaka. Ovim povodom kontaktirali smo sa Anabelom kako bi nam rekla da li je upućena u ovaj odnos i situaciju, međutim, do zaključivanje broja ona se nije oglasila.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs