AKTUELNO

Poznata pevačica Goca Tržan nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je otvorila dušu i progovorila o intimnim detaljima iz svog privatnog života.

Jedan od trenutaka koji je izdvojila bila je smrt njene bake Cvete, koju je Goca izuzetno volela. Emotivno je opisala kako je sa porodicom prošla kroz taj težak period, ističući da je odlazak bake Cvete ostavio neizbrisiv trag u njenom srcu.

- Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam volela najviše na svetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je takođe dotakla temu svog braka sa Ivanom Marinkovićem, ističući da je ta tema prisutna kroz ceo njen život, iako joj nije jasan razlog za to. Istakla je da ne želi da senka prvog braka utiče na njen trenutni život i vezu sa sadašnjim suprugom. Naglasila je da je u sadašnjem braku i vezi provedla više vremena nego u prethodnom, te da ne želi da prošlost bude teret za sadašnjost.

- Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem - rekla je Goca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/N. Brajović

Goca Tržan je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u delove svog života o kojima retko govori javno. Njeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim rečima.

Autor: pink.rs