AKTUELNO

Sve što su imali rekli su jedno drugom!

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić svoju romansu započeli su pre nekoliko godina u rijalitiju Farma. Njihova romansa završena je kada je on ušao u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, a od tada je ona radila stvari za koje je znala da će ga povrediti. Prvo što je uradila jeste da je bila sa njegovim drugom, a onda je ušla u Zadrugu gde se konstantno raspravlja sa svojim bivšim dragim.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se večeras ponovo dotakli teme njene prevare i njegovog ulaska u Zadrugu što je nju jako povredilo jer je o tome nije obavestio.

Ja mogu da kažem mnogo ružnih stvari o tebi! Ti ne znaš kroz šta sam ja prošla, ja sam doživela nervni slom! Kažem Bogu hvala da sam se otkačila od tebe! Ti si kreten, samoživi monstrum! Ja sam bila slobodna, povređena, razočarana, ja sam čista! Filipe, ozbiljno te pitam, je l' hoćeš da pričaš ozbiljno sa mnom ili ne?! Stavi se u moju situaciju i razmisli kako bi tebi bilo na mom mestu! Treba da ćutiš i da se pokriješ! Ja ne patim, ja sam čista, mene savest ne grize! Ti si želeo da uđeš ovde, ne ja - vikala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi se svideo lik sa kojim sam ja tebe upoznao! On će sad da priča svima da te je je*ao! Videćeš šta će on da radi kad ja izađem odavde! Ti si debilu isto ušla ovde! Ja nisam želeo da ti uđeš! Alo, bilo kog drugog da si našla, pa ajde! Ti si uradila bolesnu stvar Marija - rekao joj je Filip.
Ja nisam debil! Ja itekako radim promišljeno! Ako hoćeš da pričaš sa mnom kao sa čovekom, možemo da pričamo! Ja ne želim više da plačem, da pravim žrtvu od sebe! Boli me ku*ac što je to tvoj drug bio, ti si tad bio moja prošlost! - odgovorila mu je ona kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

On je meni rekao da si me varao, to je njemu išlo u prilog - rekla je Marija Ana.
Naravno da je to rekao da bi te je*ao, glupačo!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OTAC TE SE ODREKAO JER VOLIŠ ŽENE: Matoroj POZLILO zbog Saške, reagovala produkcija! (VIDEO)

Njihova rasprava trajala je dugo i u nju su umešali i neke učesnike Zadruge, a kako je sve izgledalo i o čemu su još raspravljali, pogledajte u snimcima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'