AKTUELNO

Sve se saznalo!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a u Beloj kući se povela tema o prijateljstvu Maje Marinković i Slađe Lazić.

Primali smo infuziju, a Majčica je primetio neko čudno ponašanje Slađe, a njemu je Anđelo rekao to. Maja je rekla šta se Anđelo meša u to, kako on zna kakav odnos ima ona sa Slađom - dodala je Matora.
Ne možeš me ogaditi ovim ljudima - rekla je Slađa Majčici.
Maja i Slađa moraju same da reše šta ima - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ispada da niko nikom nije prijatelj - dodala je MAtora.
Anita i ja nemamo ništa sa tim - dodao je Anđelo.
Sedimo Luka Majčica i ja, on meni kaže kako su Anđelo i on najbolji. Majčica je meni rekao da bi sačuvao mene a ne Anitu kada bih nas dve bile nominovane. PRve nominacije Anđela i Anite su bile pre tri nedelje. Meni su prišli ljudi koji su bliski njoj, ali koliko ste gadni i za šta se prodajete - govorila je Matora.
ja sam rekao da sam Aniti zapamtio neke stvari, i rekao sam da mi je Matora rekla da mi se Anita približila zbog Anđela- rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni si ti rekao da si si rekao Aniti da si pričao sa ljudima i da ne treba da se druži sa tobom zbog Anđela - rekao je Majčica.
Ja sam rekla da Anitu zanima samo dve osobe, ja jesam potvrdila priču, Anita radi mnoge stvari svesno. Sada je tu Slađa koja je okrenula leđa Maji, Maja je tebe testirala tri dana, i sve je bilo jasno. Majčica je sve radio smišljeno - govorila je Matora.
Ovde se druže zbog kadra, zbog gardarobe jer ja ne dajem stvari više - govorila je Maja.
Ovde je jedini problem što Maja ćuti - govorio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo ti si mene iskoristila - rekla je Maja Slađi-
Angelina je rekla druži se sa Slađom, ali imaj rezervu jer je Majina drugarica - dodao je Milan.
Maja Anitu nikad anije pomenula u lošem kontekstu - govorila je Slađa.
Nastala je opšta frka kada je bila Elitovizija, Slađa mene nije pitala ništa za Elitoviziju, nego je bila sa Anitom i Anđelom - govorila je Maja.
Jeesi ti njoj čestitala pobedu? - upitao je Anđelo Maju.
Nisam, što bih - upitao je Maja.
Meni je Maja pravi prijatelj i ovo me boli, ali moram da kažem da je okej, mislite vi šta želite i kako želite. Maja nije bila na tvojoj svadbi Matora - govorila je Slađa.
Ovo je sve vreme Majina greška, ona ne shvata da zbog takvog izgleda nikada neće imati pravog prijatelja i da ceni iskrene. Ja neću nikoga da komentarišem, ali imam pravo da ih karakterišem kako ka želim - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.