AKTUELNO

Ne štedi reči!

Prethodne nedelje, na iznenađenje mnogih, Maja Marinković distancirala se od Slađe Lazić Poršeline, te ju je i u jednoj od emisija i oduvala. Mnogima je to bilo čudno, s obzirom na to koliko je zapravo Slađa veličala prijateljstvo sa njom i koliko su bile bliske tokom "Zadruge 6".

Foto: E-Stock, Pink.rs

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je bez dlake na jeziku prokomentarisao ovo.

Dosta je i Maja šlepovala na svojim leđima, da im nije Maje, pola njih u kući ne bi bilo tu! Šta da radiš, mora ona s nekim da se druži. Ona je kao svinja, čim vidi dublje korito, pravo tamo otrči. Kada je ušla, ona je prvo bila sa Aneli dobra, čim je neko aktuelan, ona ide kod njega...Ja mislim da ona ne treba da daje nebitnima na značaju, to su obićni statisti, one gluve patke, gluve plovke. Nije to njen nivo da komentariše neke indijanke! - rekao je Marinković.

Foto: Pink.rs

Takođe, Takija smo podsetili na to kako se letos komentarisala njegova fotografija na kojoj mu Poršelina sedi u krilu, na šta je Taki istakao da da joj nije bilo njega, kako kaže, ne bi se ni pisalo o njoj u medijima.

- Da joj nije bilo mene, ne bi ni izašla u novinama. Najveći uspeh im je što su sedele kod Takija u krilu. Ma šta su bile, sedam dana na moru, Maja bila mesec dana...Njih boli što smo Maja i ja svuda. Dijamanti kada padaju u blato, oni su i dalje dijamanti, a gde su oni?! Maju će neko da vodi da obilazi Beograd, beogradsko dete?! Je l' su oni normalni?! Seljančure, ko zna odakle su došle. Njima je krivo, kao: "Tata kupuje tange", pa normalno, neće švaleri da kupuju...Kad je jedan dan imala istu kombinaciju odevenu?! Maja je skoro izašla u pidžami, kao svečano odelo da je imala, a u pidžami je bila - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Žugić