AKTUELNO

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 17, februara 2019. godine u Nemačkoj.

On je iza sebe ostavio suprugu Gordanu, sina Mihajla, ćerke Ildu i Sanelu, i unuke. Ipak, u javnosti su se pre nekoliko godina pojavile informacije i da ima vanbračnog sina Roberta.

Foto: Pink.rs

Robert se nikada nije eksponirao, ali je jednom prilikom otkriou kakvim odnosima je bio sa Šabanom, kao i sa njegovom porodicom.

- Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekao: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ - izjavio je tada Robert, pa dodao:

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-Stock/Časlav Vukojičić/PINK.RS

- I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca.

Šaulić je, kako mediji tvrde, Roberta dobio sa 18 godina i uredno plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je navodno potvrdio pevačev menadžer svojevremeno.

Autor: N. Ž.