AKTUELNO

Glumica Miljana Gavrilović porodila se treći put i na svet je donela ćerkicu.

Miljana Gavrilović nije krila sreću, te je podelila sa ljudima da je ćerka Hristina upravo stigla na Božić.

- Danas nas je obradovao prvi sneg u 2024. godini, a juče sedmog januara simbolično nam stigla Hristina - poručila je ponosna mama.

Foto: Instagram.com

Inače, Miljana je početkom oktobra govorila o trudnoći, kao i o želji da ima četvoro dece.

Ona i njen suprug Miloš roditelji su petogodišnje Mione i trogodišnjeg Vukadina i sa nestrpljenjem su iščekivali dolazak druge ćerkice.

- Miloš i ja smo oduvek priželjkivali veliku porodicu. Kad je Vukadin napunio dve godine, znali smo da je vreme da razmišljamo o trećoj bebi. Trudnoća mi se desila u pravom trenutku, jer sam već završila snimanja filma i serije.

- Želja mi je da jednog dana imam dve devojčice i dva dečaka. Dok nismo saznali pol bebe, bilo mi je svejedno, ali je moja ćerka poželela sestru i eto, želja će joj se ostvariti, mada sam joj rekla da brat ili sestra ne mogu da se “naruče”. Ipak, verujem da sve sudbinski namesti, kad imaš snažnu želju, onda prizoveš ono što želiš. I naše familije su veoma srećne i jedva čekaju januar - poručila je nedavno glumica za "Gloriju".

ZNAČENJE IMENA HRISTINA

Hristina je žensko ime grčkog porekla i proizlazi od grčke reči "χριστός christós" (pomazani), "christa" (pomazna) i podrazumeva figurativno hrišćansku ženu: sledbenicu vere u Isusa Hrista.

Autor: N. Ž.