AKTUELNO

Otvorila dušu!

Od kako je postala majka, praznici u domu pevačice Nikolije Jovanović izgledaju drugačije, a izbor poklona za ćerke Reu i Hanu je lakši od poklona za supruga Relju.

Spremamo uvek poklone, pisale su ćerkice pisma Deda mrazu. Kada je Relja u pitanju, to mi je bolna tačka i tema. Jako je komplikovan za poklone, često i omanem. Jako mi teško pada kupovina njegovog poklona.

Iako joj je teško da izabere poklon za supruga, ona nije zahtevna kada su pokloni u pitanju, te Relja ume da izdvoji i veću sumu novca kako bi je iznenadio.

Verujem da sam lagana, nisam razmišljala o tome, ali obraduju me. Relja ne kupuje na sitno, on kad kupi, on kupi da ne mora narednih deset godina. Ne dajem signal, on zna da napravi iznenađenje - iskrena je Nikolija koja voli da je porodica na okupu za praznike, iako to često nije moguće jer se oboje bave poslom koji nema radno vreme i slobodne dane tačno utvrđene.

Foto: Instagram.com

Početak karijere svima je bio težak, ali pevačica kaže da nije osetila sujetu od strane drugih kolega.

Svi su bili blagonakloni i kolegijalni prema meni. Imala sam jednu promociju od tri albuma i svi su se odazvali i znam koliko znači da se odazovete na promociju albuma - kaže ona koja se borila sa predrasudama jer je ćerka Vesne Zmijanac, o čemu je nedavno podigla glas.

Mnogi su duet, koji je snimila sa Anom Nikolić davno ocenili kao neku vrstu pomoći njenoj karijeri.

Ne bih to nazvala pomoć, možemo da gledamo da sam ja pomogla tom projektu, da bude svetski i možda ne bi bilo to to. Mislim da je to jedno zajedničko dobro delo za našu muziku, otvoreno kaže Nikolija.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs