AKTUELNO

Otkrila pravu istinu!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Miljanu Kulić koja je progovorila o emocijama prema Zoli.

Kakav ti je bio odnos sa Zolom? - upitao je Darko.
Budio je najgore reakcije u meni, polivam ga do besvesti, sedi trpi i ćuti, ode u zatvor, pa dođe poa se ponaša katastrofalno. Zna kako dišem i radi stvari koje bi me povređivale - rekla je Miljana,.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta vam je falilo poslednjih dana, imali swte ppanpove, sve je bilo super, pričali ste o svađi - rekao je Darko.
Ja sam se smirila ovde i šetaa po imanju. Video je da ne može da izađe na kraj, hteop j4e da mu bude,m sredstvo za manipulčaciju. Ja vidim da je u rijalitiju i ne nosi bubicu zbog alkohola, ja odem kod drveta da radim zadatak, ponizim se zbog njega, dobijem piva. Kažem mu da moramo u svakom lajvu da budemo, bila sam u odnosu ta koja je morala da vuče. Rekao mi je da moramo da pokidamo Elitoviziju i da ćemo onda tražiti razgovor. Ja na to nisam pristala. Bio je idealan prema menio, rekao mi da skinem bubicu, ali ja niam više mogla da se vučem po krevetu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije ljubav Miljana- rekao je Darko.-
Pa i nije, u pravu si. Pokušavao je mene da diskvalifikuje, sva sreća pa sam sela sama sa sobom i razmislila. Ukoliko se ispostavi da sam trudna, cilj mi je bio da tražim apartman. On me je ubedio da zbog našeg boljeg sutra da mora da ode da uradi neke stvairi za nas. Darko ako je on sprema da ženi koja je samohrana majka, da ženi koju pi*kara, je*e joj sve, praznik mi nije čestitao. Zna da sam jedva preživela, i ako je o u stanju da zarad nekog višeg cilja nekome pravi dete špta onda govori to o njemu. Sebi sam rekla da je i Aniti to radio, pa i onu Inu iz Beča. Šta ja da mislim o tom čoveku onda? Da radi takve stvari, to je onda ozboljno koje nijedan ozbiljan čovek ne bi to uradio - rekla je Miljana.-

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da sam ja prestala da kockam, to je bio naš porok. Mislila sam da se promenio, promenio je neke stvari. Hteli smo te stvari, radili smo na tome. Bila sam na Ostrogu,. ispovedala sam se. Svaka kiretaža mi je jako pala. Znam da će se svi pobuniti, kako drugo dete bez oca, on je bio najveća ljubav u mom životu, mladost mi je prošla sa njim. Htela sam da ga zaboravim, nisam uspela. Volela bih da mi dete bude uspomena na njega - rekkla je Miljana-
Zašto misliš da si trudna? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kasni mi Darko već par dana, meni nikada ne kasnim. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, ja to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispotavim da sam trudna - rekla je Miljana..
Volela sam ga i volim i dalje, i jednostavno to je tako. Bila sam sigurna u njega, ne mogu protiv sebe - rekla je Miljana.
Kakvi su ti Jelena i Ivan? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je fina, ne osećam animozitet sa njegove strane, sa njegove osećam itekako. Na sve moguće način je hteo da se prekine odnos sa Željkom. Jako je bio lepo prihvaćen u našoj kući. Napisao je mojoj majci sram te bilo velika Bako dete ti dva dana ima us*ane gaće - rekla je Miljana.
Brigo moja pređi na druga, ,milsim da ga Jelena ne podržava u tome. Mislim da je iteako bolja osoba od njega, ali ne znam šta će sa takvim dečkom - rekla je Miljana

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.