AKTUELNO

Voditeljka Tijana Miltuinović otkrila je za Pink.rs kako se u njenoj porodici proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Božić.

Naime, ona je progovorila o prvom Božiću koji ona i njen suprug Mihailo slave sa naslednicom, a potom i priznala čemu najviše teži u životu.

Foto: Instagram.com

Prvi Božić vaše ćerkice, kako se osećate sada kada proslavljate najveći hriščanski praznik sa njom?

Božić je za mene oduvek bio najlepši i najposebniji dan u godini. To je moj omiljeni praznik tako da sam ove godine posebno bila emotivna i plačljiva, moram priznati. Sve prvo sa njom je tako posebno, prva Nova godina, prvi Božić.

Foto: Privatna arhiva

Sve zanima kakav je Tijana domaćića i naravno da li je umesila česnicu, i naravno ko je izvukao novčić?

Tijana je odlična domaćica, ali nisam često u kuhinji. Lagala bih kad bih rekla da kuvam svakog dana. Naravno, Kiara je izuzetak. Počela je da jede i naravno da se njoj sve sprema. Mihailo I ja se različito hranimo, tako da kuvati za nas dvoje odvojeno se ne isplati. Sa druge strane, oboje obožavamo restorane I to je naš neki ritual. Kad su praznici u pitanju, do sad je bio običaj da Božić slavimo sa mojom porodicom i onda se mama, baka i ja zajedno potrudimo da na trpezi ima svega. Ove godine ćemo jedan deo dana provesti kod kuće zbog Kiare, a onda idemo po starom dobrom običaju kod mojih roditelja, a novčić je ove godine ostao u kući.

Ko je Kiari bio Božić Bata i šta je dobila za poklon i šta je ono što su ponosni tata i mama poželeli jedno drugom za Božić?

Kiari je Božić Bata ove godine bio tata. Obično sam ja zadužena za kupovinu poklona za Božić, ali je ove godine Mihailo insistirao da za miljenicu bira on poklon. A naravno, ispod jelke kod bake i deke je sačekalo pregršt poklona. Kiara je od tate i mame dobila zlatnik sa posvetom. Pored naravno, svih igračaka koje su je sačekale, a Mihailo i ja smo sebi poželeli zdravlje pre svega, sreću, jer bez nje ni zdravlje ne znači ništa. Puno ljubavi, razumevanja i ono što bih ja dodala, mir. Mir je nešto čemu težim i što mi je najvažnije. Najbitnije mi je da mi dom bude mirna luka.

Autor: N.B.