AKTUELNO

Ona tvrdi da je iza nje, ipak, vrlo uspešna poslovna godina.

Modna kreatorka Marijana Mateus pred kamerama emisije "Premijera" sumirala je godinu koja je za nama. Za nju je ovo bila vrlo teška godina jer je izgubila drage ljude, ali je, uprkos svemu uspela da ostane pozitivna i vedrog duha.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je dosta meseci, evo već je godinu dana prošlo otkad nema mog oca. Ne želim da pričam o tim stvarima, ali mislim da sam postala jedna nova Marijana, da sam mnogo toga naučila. Volim da sebe dajem i da se družim sa ljudima za koje zaista iskreno osećam da me vole, a i ja njih. Posvetila sam se maksimalno poslu i ova godina mi je, mogu iskrena da budem, jedna od najuspešnijih poslovnih godina - rekla je Marijana Mateus.

Marijana je majka troje dece, ima dve ćerke i jednog sina, koji se nedavno vratio sa studija iz inostranstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja deca su uvek bila uz mene, ja ima troje divne dece i za mene ne postoji veća sreća. Divan mi je sin, on je baš mlad, ozbiljan, divno jedno dete. Izuzetno sam srećna da se vratio u Beograd posle svog fakulteta, prati svog oca - rekla je modna kreatorka.

O čemu je još govorila Marijana Mateus, kao i ostale priče o poznatima, možete saznati u najnovijem izdanju emisije "Premijera" ili u snimcima u nastavku.

Pink.rs

#Kreatorka

#Marijana Mateus

#Premijera

#emisija

'