AKTUELNO

Raspodelio uloge!

U toku noći pevač Slobodan Radanović okupio je ukućane i svoje cimere u dnevnoj sobi, kako bi im saopštio scenario i uloge u filmu koji stanari treba da naprave u okviru ovonedeljnog zadatka.

Foto: RTV Pink

Dva sina od dve sestre, znači dva brata od tetke... Majke njihove odlučuju da neće da ih izdržavaju i daju im novac koji su skupljali. Daju im da idu u grad da nađu snajke i da se ne vraćaju bez snajki! Oni odlaze i tu se odvija radnja. Oni su na kraju nasamareni - ispričao je Sloba scenario.

Nakon toga Radanović je rekao da su Bane Čolak i Bora Santana, dobili uloge sinova. Žiža Stojanović i Saška Karan su majke, Žiža - Banetova, a Saška - Borina. Sanja Stanković i Ana Korać biće devojke koje su njih dvojica odabrali.

Foto: RTV Pink

Đekson je prevarant, Jelena je Đeksonova devojka, Sara, Sanja i Dragica su u bendu. Zorana, Luna, Marija Ana i Teodora su devojke sumnjivog morala - rekao je Radanović.

Pevač je svojoj devojci zadao sporednu ulogu koja i neće imati nikakav konkretan zadatak.

Foto: RTV Pink

Koje je od ukućana dobio još koju zanimljivu ulogu, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku. Inače, nakon što je svima rekao ono što je imao, Sloba je dobio veliki aplauz svojih cimera.

Sutra je prva scena. Prva scena su Žiža i Šaška koje razgovaraju kod štale. Goca i Nena slušaju razgovor sa strane i ubacuju se u razgovor - opisao je Sloba prvu scenu.

Autor: S. Kuvekalović

#Sloba Radanović

'