AKTUELNO

Rešili su da još jednom razmisle o svemu, tvrdi izvor blizak Đurićima.

Nakon priče da je razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, zapravo, marketinški trik, kao i snimaka emisije "Paparaco lova" u kojima se jasno vidi da reper provodi noći u stanu svoje još uvek zakonite supruge, izvor blizak paru otkrio je da su definitivno odustali od razvoda.

Iako su najavili miran rastanak bez buke i skandala, ročište još uvek nije ni zakonito, a postoje indicije da su svom braku dali još jednu šansu.

Nakon što su dobro razmislili o svemu, shvatili su da ne treba donositi prerane zaključke, te da nema potrebe rasturati zajednicu koju je 2017. godine dopunila i ćerkica Tara, a nakon višesatnih razgovora, odlučili su da ne treba žuriti sa razvodom, niti da treba ići na sud radi zakazivanja ročišta. Njih dvoje čak vreme provode zajedno u stanu gde žive Ana i mala Tara - rekao je izbor blizak paru i dodao da su Anu i Rastu najbliži savetovali da se ne rastaju.

- Jasno je da između njih i dalje postoje emocije, što su oboje i napisali u saopštenjima upućenim javnosti. Veže ih ćerkica Tara koja je oboma centar sveta i najpre su zbog nje još jednom seli da razmisle, a potom su se i dogovorili da će prolongirati razvod - otkrio je izvor, a ovim povodom oglasio se i advokat bračnog para Đurić.

Ana i Rasta se nisu zvanično razveli. Ročište nije zakazano i ne žurimo nigde. To je sve što mogu da vam kažem - bilo je sve što je rekao Borivoje Borović.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

'