AKTUELNO

Tresla se Bela kuća, ukućani optužili Sašku za incident!

Haos u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' ne jenjava! Epilog svađe između Mikija Đuričića i Lepog Miće oko ovonedeljnog zadatka, zamalo da se završi fizičkim obračunom. Na sreću, obezbeđenje je na vreme reagovalo, pa je ovaj sukob završen samo žestokim rečima i psovkama!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Mikija Đuričića je razbesnela Mićina tvrdnja da nije za ulogu režisera. On je pokušao da se obuzda i povuče, ali je Mića nastavio sa prozivkama.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je izašao u dvorište i pokušao da se smiri, Miki se vratio u Belu kuću, međutim, Mića i Saška nisu prestajali sa provokacijama na njegov račun, pa je Đuričić pobesneo.

Polomiću te pi**a ti materina - urlao je Miki na Miću.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je sve slutilo na sukob, prvi je prišao da ih razdvoji Sloba Radanović, a onda je brzom reakcijom obezbeđenja sprečen fizički okršaj između Mikija i Miće!

To je taj Miki, eto vam ga - ponavljala je Saška koju su svi ukućani optužili za incident, a ovaj incident veoma je potresao Baneta Čolaka koji se veoma zbližio sa Mikijem, pa je plakao misleći da se Miki neće vratiti!

Autor: J. Š.

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'