AKTUELNO

Ne proprustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco Lov".

I ovog puta kamera emisije "Paparaco Lov" pratila je poznate u stopu, a gledaoci će sve video-snimke videti već ove srede.

Razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, samo nekoliko meseci nakon rođenja ćerke Tare, obeležio je prošlu godinu.

Foto: E-stock

Rasta je tada ošišao dredove koji su bili njegov zaštitni znak, i obećao da će ih ponovo imati, kada bude mogla da ih ima i njegova ćerka. Međutim, reper je nakon razvoda vratio dredove, ali je i prespavao kod bivše supruge, što je sve zabeležila kamera emisije "Paparaco Lov".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Vest o razvodu Ane Sević i Darka Lazića, posle četiri godine braka, uzdrmala je javnost, a nedavno su njih dvoje ovo i potvrdili u zajedničkom saopštenju.

Svi detalji kraha Aninog i Darkovog braka, ali i prvi snimci nakon saopštenja da se razvode, gledaoce očekuju u emisiji "Paparaco Lov".

Foto: Printscreen Youtube

Mile Kitić muvao je Soraju Vučelić, koja je dobila glavnu ulogu u njegovom novom spotu, a pola estrade bilo je na venčanju poznatog kompozitora.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Kako Romana Panić i Snežana Dakić izgledaju u kupaćem kostimu, ali i još mnogo akuelnosti, saznaćete u emisiji "Paparaco Lov", koja se emituje u sredu, 24. januara, od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Nikolić

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Mile Kitić

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Soraja Vučelić

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#emisija

'