AKTUELNO

Čak je i Luna igrala!

Posle razgovora u Rajskom vrtu o svom trenutno bivšem dečku Anđelu Rankoviću, kako bi se oraspoložila, Veliki šef pustilo je pesmu Teodori Džehverović. Ona je rekla kako želi da čuje svoju numeru "Kristijan Grej" koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada se pesma čula u Beloj kući, Teodora se odmah oduševila i popela na sto u dnevnoj sobi. Uživanju uz ovu pesmu brzo se prepusila i Luna Đogani, bivša najbolja drugarica Teodore Džehveorvić, koja je igrala pored ove stanarke, dok je na stolu osim pevačice završila i njena majka Gordana Džehverović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U toku numere, Anđelo Ranković sedeo je na samo nekoliko metara u društvu Dragice Janičić. Na licu manekena se videlo da je srećan što čuje pesmu svoje bivše ljubavi, ali nije želeo da ustane i igra zajedno sa ostalima.

Foto: RTV Pink

Tako je! Hvala! Hvala! Jao hvala vam ljudi! Top! - bila je presrećna Teodora nakon pesme koju je čula.

Podsetimo, Teodora Džehverović ovu pesmu snimila je u toku leta prošle godine, a posvećena je njenom bivšem dečku Kristijanu Ipši. Pošto je došlo do pucanja romanse između pevačice i fudbalera, ovaj momak tražio je da se njegove scene izbace iz Teodorinog spota.

PROČITAJTE: Anđelova porodica NE ŽELI TEODORU ZA SNAJKU?! ONA ima majku, ti ne moraš više da nosiš taj teret na svojim leđima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'