AKTUELNO

Nosi snažnu poruku.

Bivša košrkašica Milica Dabović prilično je aktivna na društvenim mrežama putem kojih obaveštava svoje fanove i prijatelje o svakom segmentu svog života. Zato i ne čudi što je još jednom fotografijom u nizu izazvala brojne reakcije korisnika Instagrama.

Foto: Instagram

Milica pokazala sliku tetovaže, koja, po svemu sudeći, nije njena, ali će ovakva slika uskoro krasti i njeno telo. Neko njoj vrlo blizak istetovirao je jasnu poruku, a Milica se time pohvalila i otkrila da će i ona imati ovakvu tetovažu.

Ako uopšte znam šta je to ljubav, onda to znam zbog vas", piše na tetovaži koja je skoro urađena, a to se može videti po crvenilu na telu, u predelu kod rebara.

Foto: Instagram

- Kada te neko voli iskreno, i kada nekog voliš iskreno!!! Deo moje male porodice si ti anđele, ti anđele koja nosoš nas, u duši, u srcu na telu, a ja jedva čekam svoju - napisala je Dabovićeva u opisu ove fotografije.

Podsetimo, Milica Dabović krajem decembra prošle godine se porodila i na svet donela sina Stefana. Ona je neposredno pred porođaj stavila tačku na vezu sa ocem svog deteta i rešila da dete odgaja kao samohrana majka.

Pink.rs

#Milica Dabović

#Tetovaža

'