AKTUELNO

Jedan je prošao sa autorskom pesmom, a drugi je prvi na listi od njih 17.

Konkurs za Beoviziju 2018. godine, na koji se prijavilo 75 učesnika, završen je danas, a na takmičenju, koje će biti održano u drugoj polovini februara takmičiće se 17 kompozicija.

Prvi na objavljenoj listi učesnika je pobednik prve sezone "Pinkovih zvezda", najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Ivan Kurtić.

On će se tamo predstaviti pesmom koja nosi naziv "Ni sunca ni meseca", za koju je muziku i tekst radio Rastko Aksentijević, a aranžman pored njega i Milorad Kocić.

Foto: NKostić

Osim njega, na spisku se našao i miljenik devojčica iz "Pinkovih zvezdica", Igor Lazarević, koji će otpevati pesmu "Beži od mene", za koju je sam radio muziku i tekst, dok su mu oko aranžmana pomogli Marko Kon, koji je učestvovao pre nekoliko godina na Evroviziji, i Ivan Mirković Bambi.

Kako su njih dvojica pokazali izuzetne vokalne sposobnosti u ovim takmičenjima, sigurno će trijumfovati i biti zapaženi i na Beoviziji, iako imaju veliku konkurenciju.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: I U SREĆI I U PORAZU JE UZ NJEGA: Jelena Đoković UPUTILA Novaku EMOTIVNU poruku koja će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Pored njih, u borbi za odlazak na Evroviziju su i Maja Nikolić, Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Boris Režak, Danijel Pavlović, Sanja Ilić i Balkanika, Srđan Marijanović, Osmi vazduh i drugari, Dušan Svilar, Saška Janković, Biber i DJ Niko Bravo, Koktel Balkan, BASS, Lana i Aldo, Sevdah bejbi i Lord.

Pink.rs

#Evrovizija

#Igor Lazarević

#Ivan Kurtić

'