AKTUELNO

Zna sve o njima!

Ognjen Amidžić sinoć je osim sa Kristinom Kockar i Lunom Đogani, razgovarao i sa Milanom Miloševićem. Ovaj zadrugar dešavanja u Beloj kući gleda sa profesionalne strane, novinarske.

Foto: RTV Pink

Nadežda je ušla u rijaliti, pokušala jedno, uspela da zavadi samu sebe sa svima. Ona nije kadar da to iznese. Imala je plan da napadne Kiju, to je priznala. Malo je pogubljena. Večeras je bila velika svađa između Lune i Slobe. Pre dva dana obračunale su se Kija i Luna. Malo su se suprostavile povišenim tonom - rekao je Milošević.

Foto: RTV Pink

Milan je u nastavku rekao da misli da bi brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića pukao i da su njih dvoje bili van kamera. Dodao je i da mu je zanimljivo što je Janjuš promenio svoje ponašanje, od kada se posvađao sa Anom Korać, a onda se dohvatio Džehverovića.

Ja mislim da je Miki pročitao to pismo. Meni je rekao da je pročitao, a onda kada je ušao u raspravu sa Gordanom rekao je: Nemoj mene mešati, ja to nisam pročitao. Uglavnom u pismu jeste postojao naziv bratove firme, ali i bratova podrška za vezu sa Anđelom. Mislim da je još rekao, pazi se ovog i pazi se onog - otkrio je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Upravo traje svađa u kući. Gordana se odvojila od Teodore i Aneđela. Napustila je gnezdo i otišla kod Miljane. Jako je oštra njena majka prema njoj, međutim Teodora joj ne ćuti - nastavio je novinar.

Šta je još Milošević rekao, između ostalog ko je zaljubljen u Kristinu Kockar, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: MOMENTALNO DISKVALIFIKOVAN! Zbog ovog prestupa moraće da plati VELIKU KAZNU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'