AKTUELNO

Biće nagrađena od najbržeg portala u Srbiji!

Večeras je u toku pitanja novinara, naš kolega sa portala Pink.rs Darko Tanasijević, preneo jako lepe informacije pevačici Neni Petrović, koja je ovonedeljni vođa. Naime, ovu zadrugarku u narednih nekoliko dana očekuju pokloni od naše redakcije.

Foto: RTV Pink

Neno, za tebe nemam pitanje, ali imam jednu poruku. Pre svega, želim u ime kolega iz redakcije Pink.rs, da ti se zahvalim na jučerašnjoj reklami. Mi smo uspeli da zamolimo Velikog šefa da ti u ime redakcije Pink.rs pošaljemo jedan poklon koji će ti vrlo brzo stići - rekao je Neni novinar Pink.rs-a Darko Tanasijević.

Pevačica je ostala oduševljena, a ove reči našeg novinara zadrugari su pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Foto: RTV Pink

Hvala puno! Hvala, ljubim vas puno - oduševljena je bila Nena.

Inače, ovo nije jedina lepa informacija koja je stigla danas do Nene Petrović. Podsetimo, pevačica je danas saznala da je postala tetka nakon čega je rekla da se oseća kao najsrećnija osoba na svetu.

Foto: RTV Pink

Koji poklon Nenu Petrović očekuje od naše redakcije, saznaćete u narednim danima ako budete pratili dešavanja u najgledanijem rijaliti programu na kanalima Televizije Pink, a sve što propustite možete čitati na najbržem portalu u Srbiji - Pink.rs!

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU ANABELINE I NADEŽDINE PREPISKE: Ovakav PLAN SU SKOVALE Lunina majka i pevačica PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'