AKTUELNO

U Belu kuću stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, ali ovoga puta u vidu javnog saopštenja.

Jovana Tomić Matora optužena je od strane Zorane Stefanov da je u rijalitiju "Zadruga" koristila narkotike, što je šokiralo sve učesnike najgledanijeg rijalitija, milione gledalaca Televizije Pink, kao i samu Jovanu, koja je odmah ove navode demantovala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Budući da je Matora izrazila želju da uradi test kojim će dokazati da u organizmu nema narkotike, produkcija ju je odmah izvela iz rijalitija kako bi se, na osnovu laboratorijskih analiza, bilo utvrđeno da li je konzumirala narkotike ili ne. Rezultati urina pokazali su da je Matora NEGATIVNA na kokain, o čemu je prvi izvestio portal Pink.rs, a Jovana se posle analiza vratila u "Zadrugu", kada je i stiglo pismo Velikog šefa.

Foto: Pink.rs

Zadrugari, saopštenje je veoma važno i ozbiljno. Ovim testom pokazano je da je Jovana nije uzimala narkotike. Ovo je zvanični rezultat testa. Žao nam je što je Jovana doživela stres. Ovakve optužbe su sramne, a ovo što je izrečeno samo je dokaz koliko ne razmišljate o čemu pričate. Ovo nije bio šou, već iznošenje neistine i spremnost da govorite čak i onda kada apsolutno niste upućeni - napisao je, izmeću ostalog, Veliki šef.

Foto: Pink.rs

Nakon što se Matora vratila u Belu kuću, kroz plač i jecaj rešila je da se obrati celokupnoj javnosti, ali i roditeljima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Želim da se izvinim porodici što je doživela ovako nešto. Ispričala sam da sam biseksualac, još da sam narkoman... Ja znam da moji kući plaču, ja se izvinjavam. Hoću da se zahvalim Mići što mi je skrenuo pažnju i što sam ja došla da zaradim novac za sebe i svoju porodicu. Niste svesni kakvu ste lavinu i štetu izazvali ne samo meni nego i produkciji. Sve ovo je štetno zato što ste javno rekli da je tako nešto rađeno u ovoj kući. Radila sam dva testa, urin i krv. Oba su negativna. Ja moram da trpim ovu bol i nepravdu. Ovo je stvar gde ne možete da zamislite šta bi se desilo. Ne shvatate šta proživljavam sad u ovom trenutku. Hoću da kažem samo još ovo - iz ove priče me je zabolelo, ja sam čula, rekla mi je Sanja da je to bilo na krevetu. Sanja zna do detalja moj život i da nije ustala ni jedne sekunde da kaže da sve ovo nije istina. Jedini je prokomentarisao Mića i svaka mu čast. I u privatnom životu bih otišla, ovo je borba. I Milan mi je rekao da će postaviti to pitanje, a i bolje što je se ovako javno - rekla je Matora, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Produkcija treba da ostane čista i da se nastavi na način kakav jeste, a i te kako je gledano i te kako se priča. Najviše mi je zbog porodice. Želim da kažem mami da ja nisam narkoman, a ako si ikad sumnjala evo javno ti kažem da treba da budete ponosni, jer ni jednog trenutka nisam slagala, niti me je ko terao da se ponašam ovako i da priznam. Niti se stidim, niti se kajem a nek svakome na dušu ide kako radi, kako se oseća i kako se priča. Još jednom hvala produkciji jer nisam želela da neko bude kažnjen, jer videli ste da je ovo jedna apsolutna laž. - rekla je Matora

S obzirom na to da je Zorana Stefanov jasno i glasno optužila Matoru da je konzumirala kokain, osetila je potrebu da joj se pred svima izvini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U tom periodu ja sam bila u katastrofalnom stanju. Priče spolja kad sam ušla bile su svakakve. Jovana je neko ko je zaista pričao iskreno sve o sebi i svom životu. Ja sam sama zaključila neke stvari. I tu noć sam došla tu, ja se mnogo izvinjavam zbog svega. Krivo mi je što Sanja i Andrijana nisu reagovale, a znale su da se o tome pričalo. Ja sam iskrena osoba i ne znam da lažem. Ja sam sela posle ovoga na klupu i rekla sebi:"J*bote, mogla sam da nadrljam". Ti si samo bila u tom nekom položaju. Nikad nisam čula da je neko komentarisao, ja sam poludela i svašta sam rekla. Kada su nju izveli ja sam počela da p*zdim i došla do te situacije da izgovorim to. Ja se zaista izvinjavam Jovani na ovoj laži i njenoj porodici- rekla je Zorana.

Rasprava je još dugo potrajala, a Sanja Stanković je takođe bila prozvana i okarakterisana kao neiskren prijatelj. Detaljan razgovor pogledajte u nastavku:

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Zorana Stefanov

'