AKTUELNO

Njih dvoje ne mogu da reše problem!

Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić tokom ,,pitanja gledalaca" postavljao brojna pitanja svim takmičarima, na red je došao i Marko Janjušević Janjuš koji se totalno povukao otkad je u svađi sa svojom drugaricom Anom Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako se nikad ne bi reklo da oni mogu imati žestok konflikt u kući s obzirom na to da su prijateljski bili naklonjeni jedno drugom, ono što se dogodilo za stolom šalje suprotne signale. Jedan gledalac je konstatovao da ga je zbog kazne Ana skupo koštala, pa ga je zanimalo da li će nastaviti da se druži sa njom.

Ja sam kažnjen zbog svega i svačega. Prvo kad je čitala Nena pismo Ana je odmah rekla da neće da igra zato što smo se posvađali. Rekao sam šta mislim i iza tih reči stojim. Ja sam rekao da ona neće da igra, pa onda hoće i ja iz principa posle nisam hteo. Svi znaju kakvo mišljenje ja imam o Ani, a da li ćemo se družiti ili nećemo, ja to ne znam. Svi znaju kako sam se ponašao prema njoj i šta radim, sve, nikad joj ružnu reč nisam rekao a danas je počela i da me vređa bez ikakvog razloga - rekao je Janjuš.

Ana Korać bila je ljuta toliko da je niko nije prepoznao, a na sve što je Janjuš rekao ona je imala jedno skromno obrazloženje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si mene prvi vređao. Naravno da nije kažnjen zbog mene, nego što se meni inati, a nema potrebe za tim. Ja sam u šali rekla da neću da se igram i onda sam mu to rekla i 500 puta sam ga pitala je l' hoćeš, on je rekao neću, tako da je kažnjen zbog sebe a ne zbog mene. I da, nećemo se više družiti, ne trebaš mi takav.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se moglo primetiti, Janjuš je bio povređen zbog svega što je Ana rekla, a njegova replika bila je očekivana. Da li je Ana zaista ljuta ili je u ovoj priči neko jednostavno samo razočaran pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'