AKTUELNO

Nastala je velika svađa u "Zadruzi" zbog ovoga.

Zbog zadatka koji su zadrugari dobili od Velikog šefa nastala je opšta pometnja u Beloj kući. Prva je Luna Đogani odbila da učestvuje u izazovu da sa svojim dečkom Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom Kockar izvede tačku po izboru koja će trajati 5 minuta.

Foto: TvPink Printscreen

Naime , blogerka smatra da je bilo dovoljno ponižavanja, pa ne želi da bude deo ovoga. Pored nje je odustao i Sloba, a samim tim je Kija ostala bez svog para, pa je zbog toga pobesnela i prebacila mu.

Ti treba da naučiš da budeš profesionalac. Ti si se izblamirao za ceo život, još si uvukao i mene i ostale - Vikala je Kija, a on joj je samo ironično odgovorio: "Doći ću ti na useljenje"!

Foto: Printscreen Youtube

Ana Korać je kao svog partnera u zadatku dobila Marka Janjuševića, a kako je sa njim u svađi ona je u prvi mah rekla da ne želi da učestvuje u zadatku, a potom se predomislila. To je iznerviralo Janjuša, pa je i on odustao, zbog čeka se mlada Ivanjičanka ljutila.

Sad hoće, malopre neće. Nijedan zadatak nisam odbio, ni tajni ni ovaj. Idi je smiri tamo da joj ne zakopam glavu u lavabo. Šta sam ja, na baterije? Prvo da mi kažeš "hoćeš", pa "nećeš" - odbrusio joj je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja Đerić Đekson je takođe odgovoran zbog svađe koja je izbila u Beloj kući jer je odbio zadatak zbog toga što je njegova bolja polovina bila Dragica Janičić, sa kojom on ne želi da ima bilo kakav odnos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: ZADRUGARI PREVIŠE PERVERZNI! Filip MASIRAO Miljanu, a Miljan ZAVRŠIO U Aninom MEĐUNOŽJU, pa uradili OVO! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'