AKTUELNO

Nakon žučne rasprave koja je dugo potrajala, Kristina Kija Kockar je javno progovorila šta je probudilo njenu sumnju kada je u pitanju njen bivši supružnik.

Iako su se mnogi ukućani u većini slučaja javno  izjasnili da im je odnos između Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića potpuno nejasan, Veliki šef poslao je pismo u kojem je podstakao ovaj bračni par da u toku sastanka kaže sve ono što se mesecima skriva.

Kako je uplakana Kija dobila reč da kaže šta je to najviše muči, ona je otkrila kada je počela njena sumnja u vezi sa Slobodanom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Javila mu se jedna devojka, a ona je predstavljena kao sestra njegovog druga... To su bile takve poruke seskusalne prirode i u tom trenutku ja sam se tresla, nisam mogla da verujem, jer sam to prvi put saznala tako nešto od njega i nakon toga sam ja s vremena na vreme uzimala telefon da pogledam. Zezala se kao:,,E, sad ide kontrola"... To je bio nevidjeni bol, kad sam ja pročitala te poruke. On je mene ubeđivao da nije tačno, onda se trgao kad je skontao da sam videla poruke... Nakon mesec ili dva ja sam rekla njemu, pošto smo tad uskladili odnos, da imamo kontrolu opet, ali, hej! Ja smejem i zezam se, kažem:"Jednom si uradio, valjda nećeš ponovo"... Videla sam opet poruku od te devojke koju je on pokušao da obriše.

Slobodan Radanović, koji je sve vreme besan slušao Kiju, napomenuo je nekoliko puta da je sve ovo blam što se njega tiče, a onda je dodao nešto što je šokiralo sve ukućane:

Foto: TvPink Printscreen

Jedino zbog čega me grize savest je to što sam zbog tebe zapostavio svoj život. Živeo sam tvoj život i to je sve što ću reći!

Foto: TvPink Printscreen

Živeo si moj život? Sram te bilo, Slobodane! Ja sam tebe molila da se zaposliš, mrzelo te da upišeš fakultet! Slobodane jednom mesečno si radio nekad nisi ni po 3 meseca! - odgovorila je Kija.

Nakon svega što su ovo dvoje supružnika ispričali jedan o drugom, oglasila se i Luna koja je zbunjena započela razgovor sa napomenom da njoj ništa aposlutno nije jasno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imam pravo da komentarišem i ja. Slobu volim i imam prava da pričam šta ja hoću. I ja, takođe, ne mogu da spavam noćima i ne mogu da jedem! Zanima me i te kako cela priča, ovo nije rijaliti, ovde imam život! Glasno i jasno ću da kažem da meni ništa nije jasno. On kaže:"Ti lažeš", ona kaže:"Lažeš ti".  Prvo nemaju emocije, onda ona ustane i kaže - voleli su se. On kaže oženio se, jer je hteo da bude bolje, ona kaže - udala se iz ljubavi. I posle kada ja sumnjam kad on pogleda u nju, Luna je ljubomorna, ona je posesivna, ona nije normalna. Hajde, neka ustane osoba koja bi se osećala kao što se ja osećam!

Ovo je bila jedna nepredviđena situacija, a moglo bi se reći da je Kija bila otvorena da razotkrije sve što ukućane i gledaoce zanima. Kako je ovaj razgovor izgledao pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'