AKTUELNO

U emisiju su kao najveća podrška došli prijatelji nominovane Mace Diskrecije.

Večeras u studiju kao podrška nominovanima, između ostalih bili su i Macini prijatelji Ivona Paunović i Aki koji su prokomentarisali sva aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Kada je voditeljka Dušica Jakovljević upitala Macinog prijatelja Aleksandra o izlivima emocija koje Maca pokazuje iz dana u dan on je imao kratak odgovor:

Što se tiče Macinih emocija, ja mislim da se malo zaigrala. Ne bih se složio sa Ivonom, ona je i te kako lukava. Voleo bih da se čujem sa njom i da joj kažem da je sa njenim dečkom sve u redu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog odgovora i njena prijateljica Ivona Paunović dala je svoj komentar:

Njoj Bora nije opstanak u rijalitiju. Kada su žurke ona igra sama i provodi se. Polemisalo da je fejk ili da nije kao što i sama znaš, ne možeš da upravljaš osećanjima, bila je nepromišljena. Ja iskreno mislim da se Maca baš zaljubila, ja to znam da prepoznam.

Na konstataciju voditeljke koja je predložila da se Macin dečko uključi u rijaliti kao gledalac ukoliko ne želi da se eksponira javnosti, takođe je i upitala  na kom jeziku on priča, s obzirom na to da je Maca u par navrata da je njen dečko stranac.

Foto: TV Pink Printscreen

On je podržava samo što Maca nije svesna da se on zaljubio i da je čeka. On je njoj najveća podrška i ništa više ne znam. On je italijan i stvarno nemam drugi komentar - rekao je Aki.

K. R.

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'