AKTUELNO

Jovana se posvađala i sa Lunom.

Iako su jedna drugoj rekle da prekidaju svoj odnos, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, nakon tog bitnog trenutka, ponovo su se posvađale. Samo ovoga puta njih dve ušle su u još jaču raspravu, koja se desila u spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Bre, pi*ko jedna mala! Pi*ko jedna smrdljiva! Klošarko jedna! Vidi šta mi radiš! - vikala je Matora na Sanju.
Ti si pi*ka jedna smrdljiva nedokazana. Kako ne shvataš da neću da budem sa tobom?! Skloni se od mene, neću više da komuniciram sa tobom - pričala je Sanja Jovani.

Foto: RTV Pink

Kako bi smirla situaciju, umešala se Luna Đogani, koja je samo dodatno dolila ulje na vatru. Blogerka je stala na stranu Sanje Stanković, što je još više iznerviralo Jovanu Tomić Matoru.

Foto: RTV Pink

Skloni se tamo više! Koji ti je đavo?! Ti je provociraš! Nemoj da je provociras! Ako ti kaže da se skloniš, onda se skloni - obratila se Luna Matoroj.

Foto: RTV Pink

Ma puši ku*ac, Luna! - odbrusila je Jovana.

Nakon toga Lepi Mića i Saška Karan razgovarali su sa Jovanom, kojoj su rekli da smatraju da se blamira i da nema potrebne da se nervira zbog ove situacije.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nikola joj prišao par puta na žurci i rekao: Matora nije tu, ajde da igramo! Jeb*ću mu mater za to - nastavila je Matora.

Foto: RTV Pink

U nastavku večeri Jovana i Luna pružile su ruku pomirenja jedna drugoj, a Sanja je osim sa Lepim Mićom, o svemu razgovarala i sa Andrijanom Radonjić, koja bila u trenutku ove svađe pored Sanje. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-klipovima ispod. Podsetimo, Matora je zamerila Sanji što je pre dva dana odlučila da prihvati izazov i bude vezana za nogu sa Banetom Čolakom.

PROČITAJTE: DESILA TI SE OSOBA KOJA SE ZALJUBILA U TEBE: Sanja lila suze zbog Matorine iskrenosti! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'