AKTUELNO

Jedno pismo izazvalo je burne reakcije u Beloj kući.

Nakon objavljivanja pobede šest parova u igri vezivanja i radosnih vesti da su dobili po 1.000 dinara, u Belu kuću stiglo je još jedno pismo koje je, kao po običaju izazvalo burne reakcije brojnih ukućana.

Zadrugari, ako ste već dobili pismo sa određenom temom, onda je osnovni red da to što imate da kažete na tu temu izgovorite za stolom, a ne da za stolom čestitate nagrađenim, a da ih samo nekoliko minuta kasnije ogovarate kako su se prodali za 1.000 dinara. Pre svega bi bilo u redu da ste svoje mišljenje izneli za stolom i da ste u oči onima koji su bili vezani rekli to što mislite. Osim toga, želimo da kažemo da su parovi koji su se vezivali bili nagrađeni jer je Veliki šef hteo da pokaže da se trud  uvek ceni - pročitala je Ana pismo a zatim nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Moramo da priznamo da to što su neki ogovarali i komentarisali nagrađene po ćoškovima, a ne za stolom, možda i nije njihova krivica, pre bismo rekli da je Ana kriva za to. Tokom ove nedelje, nijedan sastanak nije održan od početka do kraja, pa ne čudi ni što je odmah posle čitanja pisma raspustila zadrugare. Čak nije dala reč ni onima koji su imali potrebu da nešto kažu ili reše neki svoj problem.

Zatim su neki od ukućana ustali i rekli ono što nisu rekli za stolom nakon prvog pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je iznerviralo to što je Jovana sinoć doživela nervni slom. Ja sam Sanji rekla da će se Matora naljutiti, a ona je rekla da zna. Ja sam uvek iskrena i uvek kažem ono što mislim. Sinoć prema Jovani Sanja nije ispala fer i korektna. Povredila je Jovanu i to ne treba da se radi - rekla je Luna Đogani.
Ja sam rekao da ću odbiti kad god mi zadaju neki zadatak koji bi povredio nekog ko mi je drag - rekao je Sloba, a Kija se ubacila da je on najmanje pozvan da komentariše ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je rekla da hoće da ispuni svaki zadatak. Tako smo se mi i vezali, a to što su neki ljudi komentarisali, to je na njima. Ja nikada nisam pljuvao nikoga kada pobedi i odradi zadatak, uvek priđem i čestitam - rekao je Bane.

Jovana Tomić Matora celo jutro je uplakana jer je razočarana zbog ponašanja Sanje Stanković koja je sinoć kao svog para izabrala Baneta Čolaka.

Treba da te je sramota i stid i treba da okreneš glavu svaki put kad me vidiš! Je*ao te zadatak, nabij 1.000 dinara sebi u du*e, sram te bilo. Ideš u izolaciju i smeješ mi se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo. Naravno da ću te ignorisati - rekla je Sanja.
Svi znamo koliko je Matora iskrena i koliko su njene suze iskrene. Smatram da je Sanja pokazala pravo nepoštovanje prema njoj. I Sanja, nemoj da se ljutiš, ali da ti nije Jovane, ti odavno ne bi bila ovde. Ona je nju izdala kao prijatelja - rekla je Saška Karan.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo što je ona uradila, nema opravdanja i tačka. Ako me ne voliš i ako nećeš da budeš sa mnom, možeš makar da me poštuješ - rekla je Jovana.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je drago što su neke osobe pričale meni iza leđa, jer sam videla ko su mi prijatelji a ko ne. Niti sam se ja prodala za 1.000 dinara, niti ne znam šta. Meni je Drvo u petak dalo zadatak da kuliram Jovanu tri dana, ja sam odbila. Što se tiče ovog zadatka, mislili smo da neće biti novac nagrada, nego da svako od nas bira šta želimo. Ja sam želela da 28. izađemo ili da nam se organizuje ovde nešto ili da odemo kod njene porodice ručak, a Jovana zna šta znači taj datum - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Usledila je burna svađa između Jovane i Sanje i obe su se rasplakale, da bi Sanja otrčala na kapiju želeći da izađe iz Zadruge, a Andrijana Radonjić i Sara Reljić su je tešile.

Autor: J. V.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Svađa

'