AKTUELNO

Zbog nje se oseća loše.

Nakon što je sa cimerima podelila svoju tugu, Jovana Tomić Matora se suočila sa Sanjom Stanković i rekla joj u lice šta sve misli o njenom postupku koji je napravila prethodne noći.

Foto: Printscreen Youtube

Ti si osoba koja ne razume, ti si imala priliku da me ispoštuješ, ja nisam ljubomorna. Prihvataš zadatak, a znaš da će da me iznervira. Likuje, to je prva stvar, što likuje. Ja neću da trpim da me jedan Bane Čolak... Jedan jedina stvar mora da ti bude jasna, ovo nije stvar ljubomore. Ovo je stvar kada ti dođeš u moj krevet i kada pričamo i ja za stolom kažem da ja znam šta Sanja oseća prema meni, ja verujem Sanji. Ja znam kada ustanem i kad odbranim mene i tebe... Sanja jesi li svesna da, iako sada vi ništa ne radite, samim ovim zadatkom će biti postavljeno pitanje meni - prebacivala joj je Matora.
Ograničena si kao terasa. Grešiš - jedva je uspela nešto da izusti Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Ti nisi klošar, ti si jedna lažovčina, ti si jedan manipulator. Baš zbog toga što ne vidiš šta je loše, zato ne možemo da se družimo - završila je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Sve ovo je plavuši teško palo jer nije znala da će toliko povrediti Matoru time što je ispoštovala zadatak. Dok je ona ronila suze, Jovana je i dalje držala glavnu reč i prebacivala joj za svaki postupak.

Pročitajte još: KO OVOJ ZADRUGARKI ŠALJE PISMA? Anđelo dobio tajni zadatak, mora da sazna BITNU STVAR! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova rasprava pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'