AKTUELNO

Ekipa emisije "Premijera" razgovarala je sa pop zvezdom Anom Nikolić o aktuelnim temama na snimanju emisije "Ja imam talenat".

U sudijskoj stolici najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat" u novoj sezoni našla se pop zvezda Ana Nikolić, koja je prezadovoljna emisijom, svestranim takmičarima, ali i rejtinzima koji dokazuju da je u rekordnom roku osvojila srca domaće TV publike.

Osećam se sjajno i sada, pošto su dve emisije već emitovane, vidim da je gledanost velika i da je jako zanimljivo - rekla je pevačica za "Premijeru".

Foto: Printscreen

Ona se nedavno na društvenim mrežama pohvalila da je pojela skoro celu rođendansku tortu svog supružnika Stefana Đurića Raste, što je oduševilo njene pratioce. Ipak, Ana nije presrećna zbog toga.

Da nije tužno, bilo bi smešno, ali to je istina. Pošto je to neverovatno, ja sam to morala da podelim sa svojim pratiocima jer verujem da mnogi imaju te probleme - iskrena je bila pevačica.

Foto: Printscreen

Nikolićeva se prošle nedelje veoma potresla kada dok je na Pink televiziji gledala emisiju "Crna hronika - specijal" u kojoj su prikazane potresne priče o nasilju u našem društvu, što je u pevačici probudilo najdublje emocije. Ona je apelovala da do nasilja ne sme dolaziti, kao i da ne treba ostati nem, već prijaviti svaki oblik zlostavljanja, a ona smatra da bi uvođenje adekvatne kazne smanjilo zabrinjavajuću stopu nasilja u Srbiji.

Foto: Printscreen

Pokušavala sam da se uključuim, ali nisam uspela da dobijem vezu. Uključiću se, možda ,sledeće nedelje. Jako sam se potresla i smatram da ta emisija možda treba ići dva puta nedeljno. Razmišljala sam kako to može da se reši i možda treba vratiti smrtnu kaznu u Srbiju - mislim da bi tada mnogi mnogi nasilnici i ljudi koji se bave zlodelima razmislili da li bi se ponašali tako - iskrena je bila Ana u razgovoru za "Premijeru".

Šta je još pop zvezda otkrila u premijernom intervjuu pogledajte u novom izdanju najpopularnije emisije o poznatima:

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Crna Hronika

#Ja imam talenat

#Nasilje

#Premijera

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'