AKTUELNO

02. septembra zvanično je počeo megalomanski projekat TV Pink, te se tog dana na novo imanje uselilo 56 učesnika, među kojima se nalazi i Nemanja Gačić, koji ima 36 godina i bavi se scenografijom.

Naime, Nemanja je u poslednje vreme u veoma bliskom odnosu sa pevačicom Jovanom Cvijanović, što i njegovi cimeri umeju da prokomentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom, a i mnogim drugima, stupili smo u kontakt sa njegovom sestrom Irenom, koja je za Pink.rs otkrila kako gleda na njegovo zbližavanje sa Jovanom.

Što se tiče Jovane Cvijanović za sada ne vidim neku emociju ni sa njegove ni sa njene strane. Mislim da su se zbližili jer su sada zajedno u kući Odabranih. Po meni Jovana je jedna vrlo kulturna devojka, ali mislim da je sve između njih na bazi druženja - rekla je Irena, te nam je otkrila kako gleda na njegovo druženje sa Milenom Kačavendom:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Takođe druženje sa Milenom Kačavendom mislim da mu odgovara ta njena pozitivna energija, uvek je spremna za zezanje i smeh, deluje mi kao pravi drug, iskrena, što na um to na drum i to je ono što bih za sada mogla da kažem - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da smo u karantinu saznali da je Nemanja bio u kombinaciji sa Slađanom Lazić Bošković sa kojom trenutno boravi u "Eliti", te i da ga je njen suprug u izjavi za naš portal nazvao "neviđenom seljačinom", ona se osvrnula i na ovo.

Temu vezanu za Slađanu Lazić Bošković ne mogu da komentarišem jer zaista ne znam apsolutno ništa vezano za to - zaključuje Irena za Pink.rs

Autor: N. Žugić