AKTUELNO

Iako se u igrama istine predstavlja kao jedna sasvim iskrena osoba, Jovana Tomić Matora u ovom slučaju nije to i pokazala.

Iako su navodi da je Matora i te kako iskrena prema svim ukućanima bili apsolutno prihvatljivi, večeras je uz određenu dozu alkohola priznala Luni Đogani šta zaista misli o Kristini Kiji Kockar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Kija Kockar sa svima u kući ima sasvim korektan odnos uključujući i Lunu koja je trenutno sa njenim, još uvek zakonitim mužem. Kako je pokazala da u kući ne postoje osobe sa kojima bi imala loš odnos, Matora je to ipak loše protumačila.

Kada je Matora u alkoholisanom stanju u kazinu prišla Luni, rekla joj je nešto što je i je kako iznervralo mladu ukućanku.

O ovome nikad nismo pričale, a nikada i neću, ona se kao sa mnom druži, ona mene gotivi i voli... ne, nego zato što ona zna da sam ja tvoja drugarica, a ja nisam glupa, razumeš? I ja njoj kažem ti si ovo, ti si ono i to je tvoje mišljenje. Ti i Sanja, razumeš... Sloba to razume što ona kao:,, Vi ste dobri, ja neću, Slobodan je moj muž".. videlo se kad je uradila ono, Sloba nije odreagovao, tako i ja!  Ja sam tvoja drugarica i uvek ću biti. Ja Slobodana volim zbog tebe i pored toga ga gotivim ovako, al namerno puštam neka dođe i neka priča, jer to ne govori o meni . - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lunu su ove reči uznemirile, ali joj je ukratko odgovorila da je to ne zanima i da može da priča šta god hoće.

Matora je u alkoholisanom stanju nastavila da prigovara ponavljajući da Lunu voli najviše na svetu, a da li je ovim postupkom pokazala svoje pravo lice ili će možda ovu izjavu priznati pred svima pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'