AKTUELNO

Prljav veš iz porodice Kulić, koji mesecima unazad iznosi Nenad Macanović Bebica intrigira javnost.

Naime, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Nenad Macanović Bebica nastavio je sa iznošenjem prljavog veša porodice Kulić, te se tom prilikom dotakao teme o čačkalici i tzv. krađi struje, kada se oglasio i Lazar Čolić Zola, nakon čega je Miljana Kulić zaplakala u emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

Njen rat sa Bebicom danima drma zidove Bele kuće, te smo tako stupili u kontakt sa Zolom, koji nam je prokomentarisao kako gleda na celokupnu situaciju.

Pa iskreno s' obzirom da još uvek nisam zdravstveno 100 odsto dobro, pratim ih zaista mnogo i jako su mi zanimljivi učesnici "Elite" i mnogo mi brutalno izgleda projekat, a konkretno situacija između Miljane i Bebice mi je onako realno bolesna i u mnogim situacijama prepoznajem neke stvari koje su se meni dešavale i tek sad vidim koliko je to zapravo bolesno kad je odnos između dve osobe toksičan. Nemam nameru da im se mešam u odnos niti da stajem na bilo čiju stranu, ali sam siguran da je Bebica čovek koji je od samog početka imao u glavi VIŠI CILJ i gledaoci imaju priliku sve to da vide - rekao nam je Zola, a kada smo ga pitali o Miljaninim suzama, istakao je da je neće komentarisati, te je žestoko opleo po Macanoviću:

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

- Nju zaista neću komentarisati, jer ne želim ništa o njoj ni lepo ni ružno da pričam jer kako god ipak sam sa njom proveo dugo vremena iako je bilo mnogo bolesno i ludo, ali ipak je to bio moj život i nikada neću bežati od nekih stvari i priznati neke svoje greške. Bebica nema potrebu da jedva čeka da me vidi jer ja nisam neko ko ima nameru njemu da pomaže da se otarasi bilo koga jer on je čovjek koji mi je uvredio najstrašnije porodicu i to mu ne mogu zaboraviti. Znam da će mnogi reći: "I ona ti je gore stvari radila", slažem se, jeste, ali ona je bila moj izbor i za to sam sebe krivim, a ne nju - rekaoje Zola-

Za sam kraj, upitali smo ga kako komentariše to što je Bebica otkrio da je Miljanina majka Marija Kulić, kako je on rekao, zaboravila bele gaće kod nekog nepoznatoga.

- Što se tiče Marije Kulić, pa kad Zolander uđe nacija znaće gde je gospođa Versaće ostavila gaće - zaključio je Zola u svom stilu za Pink.rs

Autor: N. Ž.